Nöje

Därför var det blå bandet Oscarsgalan 2017:s viktigaste accessoar

Under söndagens Oscarsgala gled många av kändisarna upp på röda mattan med ett blått band på sina galakreationer. De bar bandet för att visa sitt stöd för organisationen ACLU som bland annat arbetar för att hjälpa resenärer som begränsats av Donald Trumps inreseförbud. 

oscarsgalan_blaband_815Foto: REX
Källa: Time.com

Karlie Kloss, Lin-Manuel Miranda och Ruth Negga är några av stjärnorna som valde att ge en rejäl känga till Donald Trump genom att visa sitt stöd för American Civil Liberties Union (ACLU) under söndagens gala. På ACLU:s sajt tar organisationen tydligt avstånd från den amerikanske presidenten och de har sedan Trump skrev på inreseförbudet i januari samlat in närmare 25 miljoner dollar för att kunna hjälpa de som drabbats av beslutet. Det blå bandet som syntes på Oscarsgalans kändisgäster är en del av organisationens senaste initiativ “Stand with ACLU”.

Ruth Negga, nominerad till bästa skådespelerska för sin roll i “Loving”, prydde sin Valentino-klänning med det blå bandet. “Den accessoar som jag är mest stolt över”, skrev Ruths stylist Karla Welch på sin Instagram.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!