Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Darin Zanyar öppnar upp om kärlekslivet

Darin Zanyar har länge varit hemlighetsfull när det kommer till privatlivet. I “Hellenius hörna” valde han dock att berätta lite mer öppet om sin relationsstatus. 

Foto: Instagram @darinofficial

Darin Zanyar, sedan några år boende på Mallorca, gästade nyligen programmet “Hellenius hörna.” Där valde han att berätta mer öppet om sitt privatliv. 

Bekräftar att han är singel

Efter att David Hellenius visat upp en bild på artisten från hans egna sociala medier skojar programledaren om att killen på bilden ser ut att må kanon. “Det känns som att den här killen är singel på något vis”, säger Hellenius. Darin bekräftar då att så är fallet. 

När artisten sedan får frågor om vad han söker hos en partner listar han egenskaper han tycker är viktiga. “Det måste vara någon som är rolig såklart, det är nummer ett. Någon som kan vara spontan, någon som gillar mat, jag käkar ganska mycket.” Darin betonar också att personen ifråga måste gilla musik också.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!