Nöje

David Beckham avslöjar: Min fru har ätit samma sak varje dag i 25 år

Victoria Beckham har ätit en och samma måltid under 25 års tid enligt maken David. Enligt familjevännen Gordon Ramsay har han aldrig träffat någon med större disciplin när det kommer till mat.

Foto: Instagram @victoriabeckham

Vi har hört oändligt mycket om olika kändisdieter. Någon äter bara grapefrukt och någon annan satsar på nyponjuice och en smörkub. Nu avslöjar David Beckham att hustrun Victoria har hållit sig till en och samma måltid under 25 års tid. 

Vill ha maten “enkelt tillredd”

I en podcast berättade 46-åringen nyligen om hur han älskar mat men att hustrun Victoria i stort sett enbart äter grillad fisk och ångade grönsaker. Enligt David håller hon sig stenhårt till sin diet och han kan bara nämna ett tillfälle, under en graviditet, då hon avvikit från den. Under sin graviditet åt hon under en kväll samma mat som maken.

Victoria har själv berättat att hon inte tycker om ”oljor, smör eller såser” utan föredrar när maten tillagas så enkelt som möjligt. ”Till och med Gordon Ramsay, en mycket god vän till oss, säger att han aldrig har sett någon så disciplinerad när det gäller sättet de äter”, har Victoria tidigare sagt. När hon vill lyxa till det väljer hon fullkornstoast med salt eftersom hon har en stor förkärlek för just salt.

Vi får hoppas att hon avviker lite mer än vad hon själv säger från den strikta dieten!

Källa: Bustle

Foto: Instagram @victoriabeckham

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!