Nöje

David Beckhams puss med dottern väcker debatt

Ett av David Beckhams senaste inlägg på Instagram har gett upphov till en debatt om vilken typ av ömhetsbetygelser som är passande mellan far och dotter.

Foto: Instagram @davidbeckham

Det var i fredags som Beckham lade upp två bilder av sig själv och dottern Harper, 10 år, när de var ute på promenad. “Pappa och prinsessan Leia hade en underbar promenad den här morgonen”, skriver Beckham i inlägget.

“Konstigt och opassande”

I en av bilderna ger far och dotter varandra en lätt puss på munnen. Det är just denna bild som har upprört vissa av fotbollsstjärnans följare, som anser att det är en olämplig sak att göra med sina barn:

“Varför pussar du din dotter på läpparna? Det är konstigt och opassande”, menar en följare.

“Även om det är väldigt gulligt, snälla pussa inte din dotter på munnen”, kommenterar en annan.

Vissa av följarna försvarar dock den omdiskuterade gesten:

“En förälder som visar tillgivenhet för sin dotter så hon vet att hon är trygg och älskad bör firas. Mina föräldrar var likadana med mig och jag är tacksam varje dag. Jag tycker synd om de som tycker att detta är olämpligt”, skriver en person.

Svarade på kritiken på Facebook

Detta är inte första gången som Beckham blir kritiserad för sina ömhetsbetygelser. Redan 2017 kommenterade han kritiken som han fått på grund av en bild där han pussade sin då femåriga dotter:

“Häromdagen fick jag faktiskt kritik för att jag pussade min dotter på munnen”, berättade han i en livechatt på Facebook. “Jag pussar alla mina barn på munnen,” fortsatte han.

Källa: Independent

Foto: Instagram @davidbeckham

Nästa bild

Foto: Instagram @davidbeckham

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!