Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Brooklyn Beckham hyllar föräldrarna med två nya tatueringar

David och Victoria Beckhams 18-årige son Brooklyn tvekar inte en sekund på att visa hela världen hur mycket han älskar sina föräldrar! På Instagram visar han nu upp två nya tatueringar dedikerade till radarparet Beckham – och ingen verkar gladare än Victoria.

brooklyn-beckham-tatueringar

Foto: [email protected]/brooklynbeckham, Getty Images

David Beckham har fullt med tatueringar över hela kroppen och hans son Brooklyn verkar gå i samma fotspår. Brooklyn har flera tatueringar sedan tidigare, bland annat en ängel med amorbåge på bröstkorgen och en örn på handen. På Instagram visar han nu upp de två senaste tillskotten för sina (nästan) elva miljoner följare. Ett hjärta med rosor och en ingraverad text – “Mum” pryder nu överarmen för att hylla mamma Victoria. På handen, strax ovanför tummen, har han tatuerat in “1975”, vilket är året hans pappa David föddes.

På Instagram har Victoria Beckham lagt ut en bild på henne och sonen, vi gissar på att hon är glad över att ha fått en plats på sonens arm för all framtid.

Big tattoo! X kisses from NYC!! @brooklynbeckham x #loveyou

Ett inlägg delat av Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Cheers to this man x another amazing one ?. @_dr_woo_

Ett inlägg delat av bb (@brooklynbeckham)

@mr.k_tats

Ett inlägg delat av bb (@brooklynbeckham)

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!