Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

De bästa filmerna och serierna att streama i december

Det är december och hög tid att dra på sig myskläderna och frossa i film och serier. Här är serierna och filmerna du inte får missa den här månaden.

Foto: SVT/Netflix

Från kritikerrosade västerndramat “The Power of the Dog” till Olivia Colemans nya miniserie – den här månaden kommer det ut några riktigt bra serier och filmer som lyser upp i vintermörkret. Vi listar det bästa streamingtjänsterna har att erbjuda i december.

1. Netflix: The Power of the Dog – 1 december

Kirsten Dunst gör comeback i detta västerndrama regisserat av mästerliga Jane Champion, kanske mest känd för sin Oscarsbelönade film “Pianot”. I “The Power of the Dog” spelar Benedict Cumberbatch en hårdhudad man som gör livet svårt för sin brors nya svägerska, spelad av Dunst.

Indie Wire har kallat Cumberbatchs insats i filmen den bästa i hans karriär och Kirsten Dunst har redan rosats av kritiker för sin tolkning av karaktären Rose Gordon.

2. Amazon: Harlem – 3 december

Den nya serien “Harlem2, producerad av komikern Amy Poehler, handlar om ett kompisgäng i New York som försöker navigera sina kärleksliv och karriärer. En uppsluppen komediserie som du inte får missa.

3. HBO Max: Landscapers – 6 december

Olivia Colemans karriär har gått från klarhet till klarhet med insatser i prisade filmer som “The Favourite” – som hon belönades med en Oscar för – och storserien “The Crown”. I miniserien “Landscapers” spelar hon Susan Edwards, den ena halvan av ett par som anklagas för att ha begått ett femton år gammalt mord.

4. HBO Max: And Just Like That – 9 december

I “And Just Like That” får vi äntligen reda på vad som hände med vännerna Carrie, Charlotte och Miranda från succéserien “Sex and the City” som älskades av fans världen och resulterade i sex säsonger och två filmer.

5. Netflix: Emily in Paris – 22 december

Den 22 december är serien “Emily in Paris” tillbaka med en ny säsong. Serien har gjort succé på Netflix och följer amerikanen Emily, spelad av Lily Collins, som försöker hantera diverse kulturkrockar när hon börjar på ett nytt jobb i Paris.

6. SVT Play: En kunglig affär – 23 december

“En kunglig affär” är SVT:s stora julsatsning i år och berättar historien om kung Gustav V:s affär med källarmästaren Kurt Haijby, en sann historia som ledde till till en av de grövsta rättsskandalerna i Sveriges historia. Går att se på SVT Play från 23:e december.

Foto: Netflix

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!