Nöje

De har blivit kritiserade för sina kroppar och ger klockrena svar på tal!

Tyvärr så går det knappt en dag utan att vi ser en artikel om en kändis som blivit kritiserad för sin kropp. Så tröttsamt. Här har vi samlat 9 kändisar som bemött kritiken “like a boss”. 

body-dhamrerFoto: Getty Images

“Du är för stor”, “du är för smal” är kommentarer som tyvärr Hollywoodkändisarna får stå ut med att höra. Det har tyvärr blivit en vardag för många och flera av dem har tagit till sociala medier för att säga ifrån, en gång för alla. I bildspelet hittar du nio personer som kommer inspirera dig till att börja stå upp för dig själv och andra.

Källa: Marie Claire

Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence

I en intervju med Harpers Bazaar, berättade skådespelerskan att hon en gång fick sagt till sig att hon borde gå ner i vikt. Då sa Lawrence ”Om någon ens försöker viska ordet ”diet”, så säger jag ’Du kan dra åt helvete’.”

Nästa bild
Melissa McCarthy

Melissa McCarthy

När en kritiker från New York Observer kallade Melissa för ”stor som en traktor” svarade hon, ”Jag tycker synd om den som simmar i så mycket hat. Jag tror, att det är någon som befinner sig på en väldigt dålig plats och jag är på en väldigt bra plats.”

Nästa bild
Lena Dunham

Lena Dunham

På sin Instagram delade Lena Dunham med sig av att hon är trött på att höra kommentarer om hennes kropp. Hon skrev: ”Jag trodde jag hade varit tydlig genom åren över att jag fullkomligt skiter i vad någon annan tycker om min kropp. Jag har gått på röda mattan i couture i storlek 46. Jag har gjort sexscener bara några dagar efter en operation, full med ärr. Jag har accepterat att min kropp är en organism i ständig förändring.” Hon försätter inlägget och skriver att hennes viktnedgång inte är någonting som ska hyllas. ”Min viktnedgång är ingen triumf. Det är heller inget tecken på att jag gett vika för nättrollen. För min kropp tillhör mig.”

Nästa bild
Demi Lovato

Demi Lovato

Sångerskan berättade för Glamour att hon har börjat skratta bort kritiken mot hennes kropp. ”Om någon kallar mig tjock, även i ett känsligt ögonblick, skrattar jag och tänker, ’jag gör allt jag kan, så det är ingenting jag kan göra åt det. Jag har inte sex-pack. Kanske vill jag inte ens vill ha det. Det låter inte så lockande”

Nästa bild
Lady Gaga

Lady Gaga

Efter att hon uppträdde på Super Bowl 2017, fick Lady Gaga stå ut med att många kritiserade hennes vikt. Hon gav trollen det perfekta svaret. Hon la ut en bild på Instagram får hon skrev: ”Jag har förstå att min kropp har blivit ett samtalsämne. Så jag ville bara säga, jag är stolt över min kropp och du borde vara stolt över din med.”

Nästa bild
Ashley Graham

Ashley Graham

Supermodellen fick en gång höra att hennes lår var en ”cellulit-stad”. På Instagram skrev hon om händelsen: ”Jag har nu insett att mina lår berättar en historia om segrar och mod.”

Nästa bild
Gigi Hadid

Gigi Hadid

Trollen har inte varit nådiga mot Gigi Hadid, hon har både fått höra att hon är för smal och för stor för modebranschen. Under Fashion week fick hon höra att hon var alldeles för smal. Supermodellen kommenterade det hela på Twitter och skrev: ”Till att ni som är så bestämda över att min kropp har förändrat under åren. Ni vet kanske inte att när jag började när jag var 17, hade jag inte fått diagnosen Hashimotos sjukdom. De som kallade mig för stor för branschen, såg inflammationer och vätskeansamlingar.” Hennes diagnos gör att bland annat hennes ämnesomsättning rubbas.

Nästa bild
Kim Kardashian

Kim Kardashian

Efter Kim Kardashian fött hennes första barn North West, gick tidningarna hårt åt henne över den vikt hon gått upp under graviditeten. Hon twittrade då ut: ”Alla som någon gång fått ett barn vet hur svårt det är att gå ner i vikt… Din kropp förändras totalt! Att skämt om mig som gravid och skämta om min viktnedgång, skäms på er. Jag är inte perfekt men jag kommer aldrig passa in i er smala norm, förlåt!”

Nästa bild
Emma Stone

Emma Stone

Skådespelaren har ständigt kritiserats för att vara för smal. I en intervju med Usa Today, berättade hon att hon får många kommentarer om att hon borde äta en smörgås. ”Jag har sett många kommentarer som säger ”ät en smörgås” eller ”hon ser sjuk ut”. Jag har sett mig själv i spegeln och varit elak mot mig själv. Jag är inte sjuk. Jag äter mackor… Det är aldrig min avsikt att vara ett dåligt exempel.”

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!