Nöje

De här personerna passar bäst som dina vänner – baserat på ditt stjärntecken

Metro Mode guidar dig till vilka stjärntecken du passar bäst ihop med, och varför det kan bli svårt för dig att umgås med vissa personligheter.

Foto: @nycxclothes, Unsplash

Har du funderat över varför du helt enkelt inte går ihop med en del personer som du träffar? Det kan ha att göra med att ni har helt olika värderingar och sätt att se på världen. Lär dig mer om vilka stjärntecken du går allra bäst ihop med, och vilka du borde undvika att ha för nära.

Källa: Bustle

Väduren

Väduren

Din ideala vän kommer behöva ha en hel del energi för att kunna möta din energi som alltid kommer vara hög med en sann återhämtningstid för vila. Som eldtecken kommer du passa bäst med vänner som också är eldtecken, som lejon och skytten. Du passar också bra med lufttecken som tvillingen och vattumannen.

I vågen kan det finnas en potentiell vänskap, men det skulle lika gärna kunna kollidera helt. Din entusiasm kommer dra till sig många vänner, men var försiktig så du inte blir för självcentrerad.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Oxen är känd för att vara både pålitlig och generös, men kan även vara envis. De trivs bra med andra jordtecken som jungfru och stenbock som delar samma grund och värderingar som dig. Men du kommer även passa bra med kräftan som har samma värderingar, samt fiskarna som är lika pålitlig som du.

När det kommer till vad som kan passa bra, men lika väl kan bli ett stort problem så är det med skorpionen. Så länge båda kan förstå varandras olikheter kommer det fungera bra.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Som det lufttecken tvillingarna är har du chans att få kontakt med flera olika stjärntecken. Kommunikation är avgörande för dig och då passar vågen och vattumannen väldigt bra då de värderar kommunikation lika högt. Tvillingarna älskar spänning vilket de kan få med både väduren och lejonet.

Du kan lätt kollidera med vågen, men i små doser kan ni ha det trevligt tillsammans. För dig är tid väldigt viktigt och en sämre egenskap hos dig är att du kan ställa in saker om något roligare dyker upp.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftorna är känsliga personer och de kan ha svårt för att visa vad de verkligen känner. Ibland behöver du bli påmind om att vänner finns för att du ska kunna öppna upp dig. Andra vattentecken passar dig bra då de naturligt kommer förstå dig, som fiskarna. Du passar också bra med oxen och jungfrun eftersom ni i stor utsträckning samma värderingar.

Du kan ha svårt för att gå ihop med stenbocken, som inte alltid förstår ditt varierande humör. Så om du stöter på personer som inte förstår sig på dig, är det bättre att låta dem gå.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonen umgås helst med andra tecken som förbättrar det de själva tycker är så bra med dem. Så andra eldtecken passar dig allra bäst: väduren och skytten kommer alltid leverera.
Du kommer också bra överens med tvillingarna och vågen på grund av deras känsla för stil och självförtroende.

Du kan ha svårt för att komma bra överens med vattumannen, men de kan också ge dig nya insikter som du behöver.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun älskar rutin och kommer gå bra ihop med andra jordtecken. Du passar bra med stenbockens pragmatiska syn på livet samt oxens jordnära tankar. Din noggranna inställning till saker gör att du passar bra tillsammans med kräftan och skorpionen.

Du kommer att ha svårt för fiskarna eftersom de är den stora motsatsen till dig. Men det betyder inte att du ska avsluta vänskapen med fiskarna i din närhet, utan bara att det kan kräva mer arbete.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen blir ofta omtyckt av de allra flesta, även om de själva inte riktigt gillar alla tillbaka. Men när det kommer till vänskap är de grymma kommunikatörer då de styrs av Venus. Du passar allra bäst med tvillingarna och vattumannen, som är personer som också är bra på att kommunicera. Du passar även bra med lejon och skytten då ni alla delar samma positiva energi. De trivs också med väduren, även om det kan vara lite svårt att möta varandra.

Eftersom du som är våg kan ha svårt att bestämma dig ibland så behöver du vänner som kliver fram och tar beslut åt dig. Då kan vädurens självklarhet hjälpa dig på traven.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Även om du själv är lite rädd för att öppna upp dig för andra så har du ingen tid alls över för ytliga personer. Du gillar att umgås med vattentecken som kräftan och fiskarna, de förstår sig nämligen på dig utan att du behöver förklara så mycket. Jungfrun skapar inte stora problem och därför trivs du även i deras sällskap. Du förundras över stenbockens pragmatiska tankesätt och de förundras över din styrka.

Den vänskap som passar dig bäst är med oxen, ni kan komma närmare varandra än alla andra. Men var också försiktig med eran vänskap, då den kan få er att göra oväntade saker.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Du kommer alltid gå bra ihop med andra eldtecken som väduren och lejonet. Ni kommer alltid stötta varandras val, oavsett hur vågade de är då ni förstår varandra. Vågen och vattumannen passar även bra som dina vänner då även de uppskattar skyttens driv och glädje i att testa nya saker.

Du som är skytt måste dock vara medveten om din egen uppriktighet; även om något är sant är det ibland bättre att hålla dina tankar för dig själv.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Effektivitet och ekonomi är två viktiga delar för stenbocken, därför passar de bäst med personer som har samma värderingar. Både oxen och jungfrun kommer vara viktiga vänner genom livet. Du kan även hitta bra vänskap i skorpionen då ni matchar varandras drivkraft, fiskarna som lugnar stenbocken och kräftan som förstår dig allra bäst.

Är du stenbock så kommer du ha ett omvänt åldrande då de är mer seriösa som unga och sedan mer sorglösa som äldre. De kommer alltid se upp till sina vänner men kan betraktas som bossiga.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

I vattumannens ögon så är alla deras vänner då de ser alla som lika och att inget borde stå i vägen för att vara vänner. Du trivs extra bra med andra lufttecken som tvillingarna och vågen, och passar även bra med väduren då ni uppskattar varandras energi.

Vattumanen är dock känd för sin tvådelade person, vilket kan göra det svårt att gå ihop med oxen, lejonet och skorpionen. Ibland kan du uppmanas att vara mer känslomässig, men faktum är att alla stjärntecken kan uppskatta och behöva din ofta rationella och sakliga åsikt.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du som är fisk tillhör ett av de känsligaste tecknen, då du har en otrolig medkänsla och är mest villig att anpassa dig. Både kräftan och skorpionen kommer förstå sig på dig och vad du tänker på vilket passar fisken bra. Men du kan även hitta vänner i oxen och stenbocken som ger dig struktur och lugn.

Om du är vän med en jungfru kan du känna att den här personen begränsar dig, då fiskarna har en fri ande som måste få välja sin egen väg.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!