Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

För några veckor sedan var det återigen dags för den årliga Victoria's Secret Fashion

Nöje

De startade en egen Victoria’s Secret-visning – vill visa upp alla typer av kvinnor

För några veckor sedan var det återigen dags för den årliga Victoria’s Secret Fashion show. En modeshow som är något utöver det vanliga. Systrarna Alyse Lexi Scaffidi tröttnade på att modellerna alltid såg likadana ut och bestämde sig för att göra en egen modevisning.

Showen som systrarna skapade kallar de för ”Anti-Victoria’s Secret Fashion Show” och handlar om att hylla kvinnor i alla storlekar former och bakgrunder. De blev inspirerade till att lyfta fram riktiga kvinnor.

– Vi tittar på Victorias Secret fashion show varje år och du börjar att titta på modellerna och jämför dem med dig själv. Du tänker ”jag kommer aldrig se ut så där. Det spelar ingen roll vad jag gör, för det är inte den jag är. Och realistiskt, det är inte så den största delen av världen ser ut, säger Alyse Scaffidi i en video.

Systrarna skapade sin egen modevisning för att var inkluderande och hylla kroppspositivismen. För att visa att det finns mer än en definition av vad som är vackert.

Det spelar ingen roll om du är 150 eller 180 centimeter lång, om du väger 45 kilo eller 90 kilo. Om du är 20 eller 60 år, du är vacker. Historierna och ärren, det som får dig att vara unik är det som är vackert. Älska dig själv som person och var stolt och visa upp det. Se hela visningen i klippet här nedan.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind