Nöje

De startade en egen Victoria’s Secret-visning – vill visa upp alla typer av kvinnor

För några veckor sedan var det återigen dags för den årliga Victoria’s Secret Fashion show. En modeshow som är något utöver det vanliga. Systrarna Alyse Lexi Scaffidi tröttnade på att modellerna alltid såg likadana ut och bestämde sig för att göra en egen modevisning.

Showen som systrarna skapade kallar de för ”Anti-Victoria’s Secret Fashion Show” och handlar om att hylla kvinnor i alla storlekar former och bakgrunder. De blev inspirerade till att lyfta fram riktiga kvinnor.

– Vi tittar på Victorias Secret fashion show varje år och du börjar att titta på modellerna och jämför dem med dig själv. Du tänker ”jag kommer aldrig se ut så där. Det spelar ingen roll vad jag gör, för det är inte den jag är. Och realistiskt, det är inte så den största delen av världen ser ut, säger Alyse Scaffidi i en video.

Systrarna skapade sin egen modevisning för att var inkluderande och hylla kroppspositivismen. För att visa att det finns mer än en definition av vad som är vackert.

Det spelar ingen roll om du är 150 eller 180 centimeter lång, om du väger 45 kilo eller 90 kilo. Om du är 20 eller 60 år, du är vacker. Historierna och ärren, det som får dig att vara unik är det som är vackert. Älska dig själv som person och var stolt och visa upp det. Se hela visningen i klippet här nedan.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!