Nöje

De tjänar mest på Instagram – här är kändisarna som toppar listan

Who run the world? Girls. Så även på Instagram. Här är topp fem bäst betalda kändisarna på Instagram just nu.

kylie-selenaFoto: Instagram: @beyonce & @kyliejenner

Kändisarnas Instagramkonton har blivit annonsörernas hetaste ställe att vara på. Ett sponsrat inlägg kan kosta flera miljoner, beroende på vilken kändis som företaget väljer att samarbeta med. Nu har analysföretaget Hopper HQ tagit reda på vilka kändisar som är de bäst betalda Instagram-stjärnorna och vi kan konstatera att det är kvinnor som regerar på plattformen.

Här är kvinnorna som toppar listan:

#1 Kylie Jenner

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Kylie (@kyliejenner)

 Foto: @kyliejenner

Första platsen går till ingen mindre än Kylie Jenner, som med sina 115 miljoner Instagramföljare i ryggen gör mycket reklam för sitt egna sminkmärke Kylie Cosmetics. Ibland publicerar hon även poster med annan reklam, vilket kostar annonsföretaget 8,8 miljoner kronor för en bild.

#2 Selena Gomez

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Selena Gomez (@selenagomez)

Foto: @selenagomez

Selena Gomez står som nummer två på listan över de mest betalda på Instagram. Företag som vill annonsera på sångfågelns plattform får betala cirka 7 miljoner kronor för ett inlägg och får då äran att exponeras för hennes 143 miljoner följare.

#3 Kim Kardashian

 Foto: @kimkardashian

Plats tre på listan tar Kim Kardashian, som bjuder in sina 117 miljoner följare till allt från familjebilder till professionella kampanjbilder. Utöver hennes eget sminkmärke så får även andra annonsörer plats på hennes plattform, men inte utan att betala 6,3 miljoner kronor.

#4 Beyoncé Knowles

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Beyoncé (@beyonce)

Foto: @beyonce

Allas våran Queen B är den fjärde bäst betalda på Instagram. Hon har inte bara en grym sångröst, hon har också 117 miljoner följare på Instagram. Om ett företag vill synas bland Beyonces Instagrambilder på allt från hennes familj till konserter, får de betala 6 miljoner kronor.

#5 Kendall Jenner

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

⚡⚡⚡

Ett inlägg delat av Kendall (@kendalljenner)

Foto: @kendalljenner

Kendall Jenner är den femte mest betalda Instagramstjärnan och på hennes konto får hennes 95,4 miljoner följare ta del av livet som modell. Förutom marknadsföring för sin familjs reality show så gör hon ibland andra sponsrade inlägg, vilket hon tjänar 4,4 miljoner kronor på.

 

Källa: Hopper HQ

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!