Nöje

Dean McDermott om äktenskapsproblemen med Tori Spelling – hade gris i sovrummet

Grisar och hundar i sovrummet var en av de saker som blev dödsstöten för Toris Spellings och Dean McDermotts äktenskap, det hävdar den kanadensiske skådespelaren i en ny intervju. “[J]ag kunde bara inte hantera det längre”, säger McDermott till Daily Mail.

Foto: Instagram @torispelling

Tidigare i år framkom det att Tori Spelling, 50, och Dean McDermott, 57, hade gått skilda vägar efter sjutton års äktenskap. Skådepelarna, som träffades under inspelningarna av Mind Over Murder 2005, har avstått från att uttala sig om separationen – fram till nu.

“Skedde ofta ‘olyckor'”

I en intervju med Daily Mail öppnar McDermott upp om uppbrottet, som tillkännagavs i juni.

Enligt honom var en av orsakerna till att äktenskapet fallerade att han och Spelling slutade sova i samma säng för några år sedan. Istället lät hon sina djur – däribland en gris och flera hundar – vara i sovrummet. Dessutom fick en höna husera i parets badrum.

“Vi vet att hundar kan ha ‘olyckor’, och med våra hundar i synnerhet hände det ofta. Och jag kunde bara inte hantera det längre”, säger McDermott. “Så jag drog en sund gräns för min egen skull och sa, ‘Jag kan inte göra detta. Jag kan inte sova under de här omständigheterna.’ Jag drog den gränsen och flyttade in i ett annat rum och saker och ting blev bara värre efter det. Det gjordes inga försök att åtgärda problemet så att [jag kunde] komma tillbaka in i rummet.”

“Tog något vackert och förstörde det”

Samtidigt medger McDermott att hans problem med alkohol och tablettmissbruk gjorde honom till en person som det var svårt att leva tillsammans med.

Enligt Dean förvärrades problemen i takt med att avståndet mellan honom och hustrun växte: när saker och ting var som värst var han djupt deprimerad, intog tabletter och alkohol varje kväll, och fick känslomässiga utbrott som skrämde familjen. Stundtals tuppade han av, vilket gjorde att Tori fruktade för hans liv.

Idag är McDermott nykter efter att ha spenderat sommaren på rehab, och han uttrycker ånger över sina tidigare handlingar mot Spelling och deras fem barn:

“Allt som Tori någonsin har gjort är att vilja att jag skulle vara glad och frisk och jag tillfogade den kvinnan mycket skada och smärta […] För återstoden av mitt liv kommer jag få gottgöra att jag tog något som var väldigt vackert och bara förstörde det, år efter år, dag efter dag.”

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!