Nöje

Dejtar Brad Pitt modellen Emily Ratajkowski?

Enligt rykten har Brad Pitt inlett en romans med modellen Emily Ratajkowski. Det var ett tips om en romantisk middag som fick ryktena att ta fart, det skriver Your Tango.

Foto: Shutterstock/Instagram @emrata

I början av augusti rapporterade People att Brad Pitt hade börjat dejta igen, sex år efter separationen från Angelina Jolie:

“Han dejtar, men han är inte i ett seriöst förhållande”, sa en källa till tidningen då. 

Åt middag tillsammans i Paris

Pitt har ryktats dejta ett flertal personer sedan har och Jolie gick skilda vägar, däribland svenska Lykke Li – rykten som har tillrättavisats. Nu har rykten om en romans med en annan känd kvinna tagit fart: enligt ett tips till sajten Deux Moi har Pitt nyligen synts äta middag med modellen Emily Ratajkowski i Paris.

“Det ryktas att Brad Pitt har en ny kvinna i sitt liv. Jag gick nyligen ut med en väldigt het kock från en väldigt fin restaurang i Paris och han berättade för mig att Brad nyligen åt middag i ett privat rum med modellen som genomgår en omtalad skilsmässa. Han sa att de var där i flera timmar”, uppger källan.

Texten nämner visserligen inte Ratajkowski men hennes separation från maken Sebastian Bear-McClard har väckt en hel del uppmärksamhet på senare tid, inte minst eftersom en källa har berättat för Page Six att Bear-McClard varit otrogen ett flertal gånger.

Foto: Shutterstock/Instagram @emrata

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!