Nöje

Romansrykten mellan Leonardo DiCaprio och Gigi Hadid

Knappt hade nyheten släppts om att Leonardo DiCaprio och Camila Morrone gjort slut innan ett rykte tog fart gällande en påstådd romans mellan DiCaprio och supermodellen Gigi Hadid. “De är väldigt attraherade av varandra”, säger en källa till In Touch.

Foto: Instagram @gigihadid/Shutterstock

Förra veckan rapporterade People att Leonardo DiCaprio och hans flickvän sedan fyra år tillbaka, Camila Morrone, hade gjort slut. Enligt tidningen bekräftade mer än en källa att paret hade gått skilda vägar.

“Vill inte stadga sig”

Sedan uppbrottet har många påpekat att DiCaprio aldrig verkar dejta personer över 25 år – faktum är att Morrone fyllde 25 i juni i år, strax innan hon och skådespelaren gjorde slut. I augusti berättade en källa för Page Six om anledningen till att DiCaprio tenderar att dejta yngre personer:

“När tjejerna blir 25 letar de efter mer – de vill gifta sig och stadga sig. Det är inte det Leo vill. Han vill inte ha en familj och vill inte vara med kvinnor som ställer den typen av krav på honom”, sa källan och fortsatte:

“Så fort tjejen träffar honom börjar klockan ticka. Om hon blir för gammal är hon borta inom ett par år. Om hon kommer honom för nära så är hon borta inom ett par år. Han har blivit äldre men hans smak har inte blivit äldre.”

Ryktas ha en romans med Gigi Hadid

Förutom att DiCaprio endast tycks dejta unga kvinnor så har de en annan gemensam nämnare: de är ofta modeller eller skådespelerskor. Han har tidigare dejtat bland andra Gisele Bundchen, Bar Rafaeli, Tony Garrn, Blake Lively och Kelly Rohrbach.

Den kvinna som DiCaprio nu ryktas vara intresserad är dock lite äldre än genomsnittet – det går nämligen rykten om att han och den 27-åriga supermodellen Gigi Hadid har ett gott öga till varandra.

“Leo och Gigi har träffats ett par gånger den här sommaren”, säger en källa till In Touch. “De har känt varandra i många år. De är väldigt attraherade av varandra. Hon är precis hans typ: jättevacker, sexig men lågmäld och med en ‘en-av-killarna’-attityd.”

Det hela tycks dock inte röra sig om något seriöst:

“Det är avslappnat och inte en konstant grej”, påpekar källan. “Men de har massor av gemensamma vänner.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!