Nöje

Deltagarna byter danspartners i “Let’s Dance” – här är de nya paren

Deltagarna i årets upplaga av Let’s Dance byter danspartners, något som har gett upphov till delade meningar på sociala medier. “Kul med en oväntad twist i programmet”, skriver en tittare på Instagram.

Foto: TV4

Let’s Dance artonde säsong är i full gång, och nu bjuds tittarna på en oväntad vändning – deltagarna byter nämligen danspartners inför lördagens avsnitt:

“Vi presenterar DE NYA PAREN I Let’s Dance! Ja, du läste rätt. För första gången i Let’s Dance historia byter deltagarna danspartner. Hur tror du detta kommer att gå?” står det i ett inlägg på programmets konto på Instagram.

Tittarna: “Spännande”

I kommentarsfältet uttrycker flera tittare sin bestörtning över nyheten, men de flesta verkar tycka att det ska bli spännande att se hur deltagarna hanterar bytet:

“En spännande vändning! Det blir spännande att se hur de interagerar med en ny danspartner, hoppas dock inte att det blir långvarigt”, skriver en person.

“Kul med en oväntad twist i programmet”, skriver en annan.

“[Ä]r man duktig på att dansa så ska man kunna dansa m vem som helst, inte bara ‘sin’ partner. Ska bli kul att se vem som fixar det”, skriver en tredje användare.

Hur länge de nya konstellationerna kommer att gälla är ännu inte känt, men många gissar att ändringarna inte är permanenta utan att man kommer att återgå till de tidigare paren nästa vecka.

Här är de nya paren i Let’s Dance 2023

Johanna och Tobias K
Charlotte och Tobias W
Rickard och Ines
Tone och Tobias B
Hampus och Tove
Renaida och Hugo

Foto: TV4

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!