Nöje

Demi Moores sorg – exmaken Bruce Willis känner inte igen henne

Det var i somras som Demi Moore drabbades av den hjärtskärande insikten att hennes exmake Bruce Willis inte längre kände igen henne. “Hon hade ingen aning om att det hade gått så långt”, berättar en källa för Closer.

Foto: Instagram @demimoore

En källa berättar för Closer att Bruce Willis – som har diagnostiserats med frontallobsdemens – tycks vara omedveten om att Demi Moore är hans före detta hustru, tillika mor till deras tre döttrar Rumer, 35, Scout, 32, och Tallulah, 29.

Foto: Instagram @demimoore

“Minnet har bleknat”

“Demi har hållit kontakten med barnen och Bruces fru, Emma Heming”, säger personen. “Men hon hade ingen aning om att det hade gått så långt.”

Källan tillägger att Willis minne av Moore har “bleknat” i hennes frånvaro:

“Demi märkte att han inte riktigt kände igen henne.”

Moore och Willis var gifta mellan 1987 och 1998. Willis gifte sig med sin andra hustru, Emma Heming, 2009. De har tillsammans döttrarna Mabel Ray, 11, och Evelyn Penn, 9.

Tidigare i höstas öppnade Heming upp om hur Willis sjukdom har påverkat familjen:

“Demens är jobbigt”, sa hon i en intervju med Today. “Det är jobbigt för personen som diagnostiseras, det är också jobbigt för familjen. Och det är inte annorlunda för Bruce, mig själv, eller våra döttrar. När de säger att detta är en familjesjukdom så stämmer det verkligen.”

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!