Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Den amerikanska versionen av Love Actually-uppföljaren innehåller en ny överraskning

Efter att ha sett kortfilmen av Love Actually-uppföljaren fick vi en bubblande känsla i hela kroppen. Alla karaktärer verkade lyckliga! Men några saknades… Nu visar det sig att en favoritkaraktär tillkommer i den amerikanska versionen, nämligen Sarah, som var hopplöst förälskad i sin kollega Karl.

Foto: Love Actually/Universal Studios
Källa: Entertainment Weekly

Vi är många som blev överlyckliga när vi fick se uppföljaren till Love Actually, som kom ut på Storbritanniens Red Nose Day den 24:e mars. Keira Knightley, Andrew Lincoln, Hugh Grant och Colin Firth är några av skådespelarna som vi fick återse se i sina roller från 2003. Premiärministern David (Hugh Grant) levererar en ny dans och alla verkar ha fått sina lyckliga slut.

Dock saknar vi några karaktärer som inte finns med i uppföljaren. Vad hände egentligen med Sarah som var kär i Karl på kontoret i flera års tid? Fick de ett lyckligt slut tillsammans? Det får vi veta på amerikanska Red Nose Day den 25:e maj, när det visas en ny version. Entertainment Weekly var först med att rapportera om nyheten att Laura Linneys karaktär Sarah återkommer i den amerikanska uppföljaren – som vi nu ser fram emot!

– Jag gjorde någonting för förra Red Nose Day, så jag behöll kontakten med Richard Curtis. Och sen skickade han ett mejl och förklarade kortfilms-återträffen. Jag sa såklart ja. Hur skulle jag kunna säga nej? säger Laura Linney till Entertainment Weekly.

Se klippet på när Sarah och Karl äntligen närmar sig varandra i Love Actually (2003).

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!