Nöje

Den amerikanska versionen av Love Actually-uppföljaren innehåller en ny överraskning

Efter att ha sett kortfilmen av Love Actually-uppföljaren fick vi en bubblande känsla i hela kroppen. Alla karaktärer verkade lyckliga! Men några saknades… Nu visar det sig att en favoritkaraktär tillkommer i den amerikanska versionen, nämligen Sarah, som var hopplöst förälskad i sin kollega Karl.

Foto: Love Actually/Universal Studios
Källa: Entertainment Weekly

Vi är många som blev överlyckliga när vi fick se uppföljaren till Love Actually, som kom ut på Storbritanniens Red Nose Day den 24:e mars. Keira Knightley, Andrew Lincoln, Hugh Grant och Colin Firth är några av skådespelarna som vi fick återse se i sina roller från 2003. Premiärministern David (Hugh Grant) levererar en ny dans och alla verkar ha fått sina lyckliga slut.

Dock saknar vi några karaktärer som inte finns med i uppföljaren. Vad hände egentligen med Sarah som var kär i Karl på kontoret i flera års tid? Fick de ett lyckligt slut tillsammans? Det får vi veta på amerikanska Red Nose Day den 25:e maj, när det visas en ny version. Entertainment Weekly var först med att rapportera om nyheten att Laura Linneys karaktär Sarah återkommer i den amerikanska uppföljaren – som vi nu ser fram emot!

– Jag gjorde någonting för förra Red Nose Day, så jag behöll kontakten med Richard Curtis. Och sen skickade han ett mejl och förklarade kortfilms-återträffen. Jag sa såklart ja. Hur skulle jag kunna säga nej? säger Laura Linney till Entertainment Weekly.

Se klippet på när Sarah och Karl äntligen närmar sig varandra i Love Actually (2003).

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!