Nöje

Den GALNA summan – så mycket tog Bianca Ingrosso betalt för ett enda samarbete

Influencern och entreprenören Bianca Ingrosso har verkligen tagit vårt land med storm med sin sprudlande och öppna personlighet. Nu har hon avslöjat den galna summan hon har fakturerat för ett jobb – och det är mer än vad vi någonsin kunnat gissa. 

Foto: Instagram @biancaingrosso

I Alice Stenlöfs och Bianca Ingrossos senaste podcast avsnitt “Har du sagt a får du säga b” avslöjar Bianca Ingrosso summan hon har tagit betalt för att göra ett samarbete. Det var när de gästades av Hanna Friberg och Lovisa Wallin där de körde “jag har aldrig” som en del hemligheter avslöjades. En av dem handlade just om pengar. Frågan ställs – har någon av dem fakturerat över 500 000 kronor för ett samarbete, både Alice och Bianca svarar att de har gjort det. Alice säger därefter att det var lite över summan men att hon inte tänker avslöja exakt. Bianca däremot väljer att svara helt ärligt.

– Alla vet att jag inte dör för pengar, jag har inget megabehov av pengar, så länge jag kan leva utan att behöva tänka på pengar så är jag glad, säger hon.

Hon tar en kort paus innan hon fortsätter.

– Jag tror att det var… 4,2 miljoner kronor.

Det går alltså väldigt bra för Bianca, som förutom att hon gör samarbeten med olika företag även driver sitt skönhetsföretag Caia Cosmetics och By Bianca. You go girl!

Källa: Podcasten “Har du sagt a får du säga b”

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!