Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Den här otippade trion leder Melodifestivalen 2017

Det har blivit hög tid börja tagga till inför Melodifestivalen (igen). Nu har det nämligen blivit officiellt vilka som leder kalaset och i år blir det en rätt så otippad trio bestående av hippa influencern Clara Henry, artisten David Lindgren och Hasse Andersson som vi får hänga med i tv-soffan. 

clara-henry-david-lindgren-hasse-andersson-melodifestivalen-2017-

Både David och Hasse har själva medverkat i den massiva musikfestivalen tidigare och Clara Henry har varit programledare för inför- och eftersnacket på Svt play 2014.
 
2015 gjorde Hasse debut och fullständig succé med den trallvänliga låten ”Guld och gröna skogar”. David har tävlat i Melodifestivalen tre gånger tidigare och senast 2016 med låten “We are Your Tomorrow”.
 
När vi skrev att det blivit hög tid att tagga till så överdrev vi kanske aningen då spektaklet kickar igång den 4 februari 2017 med deltävlingar i Malmö, Göteborg, Växjö, Linköping och Skellefteå. Men den som väntar på något gott…
 
Foto & Källa: TT

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!