Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Den här uppblåsbara enhörningsvattenspridaren är det enda vi vill ha just nu!

Vem hade trott att en uppblåsbar enhörning skulle väcka ett starkt ha-begär hos oss? Men sen fick vi syn på denna underbara skapelse som inte bara är en två meter hög uppblåsbar enhörning, utan även en vattenspridare.

För vem vill inte svalka sig under heta sommardagar med vatten som kommer från hornet från en enhörning? Precis! Tänk dig alla sommarfester som kommer livas upp med denna magiska skapelse. Det är bäddat för succé. Ni förstår ju varför vi mer än gärna vill ha en sådan här i vår trädgård i sommar. Är inte enhörning ditt favoritdjur så finns det en liknande som ser ut som en T-Rex, perfekt om du vill skrämma bort objudna gäster från ditt hem. Fast den ser kanske inte så skräckinjagande ut…

Enhörningen och dinosaurien kostar 50 dollar, ungefär 410 kronor. Tyvärr kan det bli rätt svårt att få tag i dessa underbara figurer då de just nu bara finns att köpa från Target och det skickar inte sina varor till Sverige. Vi hoppas på att de ska bli tillgängliga i Sverige, för vi bara måste ha en!

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!