Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Dessa otippade bilder minskar chansen att få match på dejtingappen – hur bra koll har du?

Tror du att det omtalade hundtricket ska öka dina chanser för att få napp på dejtingappen i sommar, så får du genast tänka om. Här listar vi vad som funkar och vad som inte gör det när det kommer till val av bilder – om användarna själva får bestämma. 

En ny kartläggning från happn visar att helkroppsfoton och selfies är den typ av bilder som får flest singlar att gilla andras profiler. Hela 67 procent svarar nämligen att de är mer benägna att gilla en profil med helkroppsbilder. Minst populärt är det med familjeporträtt (eeh det förstår vi) samt bilder när människor poserar med djur. Hela 19 procent av singlarna säger att de aldrig skulle gilla profiler som har bilder på husdjur.

Förutom helkroppsbilder och selfies väcker foton som visar personens fritidsintressen positivt intresse visar undersökningen. Gym, yoga och simning ska ligga bland toppen på eftertraktade intressen.

– Många lägger alldeles för mycket tid på att oroa sig över vilka bilder de ska ha på sin profil. I själva verket räcker det med ett par bilder som visar upp dig och dina intressen för att andra ska bli nyfikna på vem du är, säger Claire Certain, Head of Trends på happn.

Här är bilderna som ökar chanserna till napp på dejtingappen:

1. Helkroppsbilder 67%

2. Selfies 48%

3. Porträtt 43%

4. Fritidsintressen 39%

5. Sportaktiviteter 23%

Källa: Happn
Foto: Unspalsh

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!