Nöje

Dessa relationer klarar inte terapeuten att rädda

Att vara i ett parförhållande kan vara både det bästa och värsta som finns. Alla relationer har problem och många förhållanden går att rädda men det finns några undantag.

Foto: Unsplash

Att vara förälskad kan upplevas som en dröm med fjärilar i magen men det kan också göra så ont att allt verkar meningslöst och mörkt. Den vanligaste anledningen att man bryter med varandra i en relation är att förhållande inte består av någon attraktion längre, att man är mer olika än man trodde eller att förhållandet inte längre ger det det gav i början.

Några par väljer då att avsluta relationen med en gång medan andra ger det en extra chans hos en perterapeut. Det kan lyckas, par som väljer att gå i terapi sägs vara de lyckligaste hela världen. Samtidigt finns det relationer som terapeuten inte klarar av att rädda. Vilka problem är då så stora att inte ens världens bästa terapi råder bot?

Psykologen och parterapeuten Eva Tryti säger att dessa problem kan sträcka sig från de mest destruktiva och extrema tillfällen till mindre problem som pågått under lång tid.

Källa: KK

Foto: Unsplash

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!