Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Tidernas powerdrottningar återförenades i helgen under världens kanske mest kända

Nöje

Destiny’s child återförenades på Coachella – se klippet här!

Tidernas powerdrottningar återförenades i helgen under världens kanske mest kända festival – Coachella. Att se Beyoncé, Kelly och Michelle tillsammans på scen igen kan inte ge oss något annat än rysningar.

Foto: @Beyonce

I helgen uppträdde Beyoncé på Coachella och hennes konsert gjorde verkligen ingen besviken och vi kan nog redan nu säga att det var årets konsert. För en och en halv timme in i konserter skriker Queen B: ”Jubla för Kelly och Michelle”, och publiken blev (såklart) galna och jublade sig hesa.

Tillsammans rev den ikoniska trion av ett helt gäng gamla Destiny’s Child hits och det kändes som om de aldrig varit ifrån varandra. Till publikens jubel sjöng de bland annat ”Say my name”, ”Soldier” och ”Lose my breath”. Vi kan anta att det var mångas drömmar som gick i uppfyllelse under denna konsert.

I går morse la Beyoncé upp en bild på trion och den har redan, i skrivande stund, över fyra miljoner likes. Så Detiny’s Childs återförening var verkligen efterlängtad.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Förutom att hon återförenade Destiny’s child på scenen så drog hon upp både sin man Jay-Z och sin syster Solange. När Beyoncé gör en konsert så sparas det minst sagt inte på krutet. Här nedan kan du kika in klippet på när den ikoniska gruppen gör dundersuccé.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Sophia Anderberg
Home
34 kvadrat
Mode
Emma Fridsell
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Joanna Swica
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Imane Asry
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson