Nöje

Det är officiellt – Jennifer Lopez bekräftar relationen med Ben Affleck

Vi har sett det överallt på sociala medier den senaste tiden och kan glädjande ta del av att spekulationerna är sanna, Jennifer Lopez och Ben Affleck är ett par igen!

Foto: Instagram @jlo/@chrisappleton1

Amors pilar har äntligen träffat ett av våra favoritkändis-par efter att relationen tog slut 2004. Bilder som cirkulerat på paret där de kysst varandra på en restaurang i Malibu väckte rykten till liv om att relationen ännu en gång var ett faktum. När J-Lo delade ett inlägg från sin födelsedag blev relationen bekräftad och vi ser hur Ben Affleck håller om henne och hur de kysser varandra.

Brutit förlovning två dagar innan bröllop

I mitten av april lät stjärnan meddela att hon och Alex Rodriguez brutit sin förlovning efter att ha varit ett par sedan 2017. Enligt en källa sökte hon bland annat stöd hos exet Ben Affleck och kemi uppstod nästan genast. Lopez och Affleck var ett par mellan 2002 och 2004 men bröt sin förlovning endast två dagar innan det planerade bröllopet. Jennifer Lopez har tidigare sagt att det handlat mycket om omständigheter och att det trots allt funnits äkta kärlek i relationen. Något vi fått bekräftat nu, helt klart!

Inspo Elle

Foto: Instagram @jlo

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!