Nöje

Det bästa av två världar – nu finns en brunch med bara prosecco och mopsar

En älskar ju prosecco och brunch och mopsar är ju kanske världens sötaste hund. Så himmelriket måste ju vara när dessa tre saker kombineras. Eller hur? Då kan vi berätta att det finns just en sådan brunch.

mopsar-prosecco-brunchFoto: Unsplash

För att kunna ta del av denna geniala brunch-idé måste du ta dig till Liverpool och det fort som bara den. För mopsbrunchen går av stapeln redan i morgon den 12 maj. Som det låter på namnet går brunchen ut på att du dricker prosecco tillsammans med en massa mopsar. Du tar med dig din mops till restaurangen Love thy Neighbor i Liverpool och kalasar på allt som finns på en brunch. Allt från klassikern eggs benedict till en engelsk frukost.

Orolig för att din mops kommer få det tråkigt på brunchen? Ingen fara, enligt Allt om resor kommer det serveras ”prosecco” till hundarna också. Eller en specialdryck kallad ”pawsecco” (hur gulligt?). Det är mobiloperatören tre som ligger bakom eventet och brunchen kommer som sagt äga rum i morgon den 12 maj på restaurangen Love thy Neighbor i Liverpool.

Källa: Elle.se

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!