Nöje

Det blir en andra “Mamma mia”-film och vi längtar redan!

Vi var många som blev förälskade i musikalfilmen Mamma Mia. Till vår stora glädje kommer det snart en ny film på vita duken: “Mamma Mia- Here we go again”. 

mammamia-filmFoto: IBL

Den första filmen hade premiär för nästan 10 år sedan och just nu pågår inspelningarna inför den andra filmen. Nästa år, närmare sagt 20 juli, får vi ta del av härliga ABBA-låtar igen med bland annat Meryl Streep, Stellan Skarsgård, Pierce Brosnan, Colin Firth, Amanda Seyfried och Dominic Cooper. Ett nytt ansikte i musikalkomedin är Cher, som år 1988 blev tilldelad en Oscar för bästa skådespelerska, det var dock länge sen vi såg henne i en film!


Pierce Brosnan har även lagt ut bilder på sin Instagram från inspelningarna vilket får det hela att kännas mer verkligt och får oss att längta ännu mer! På en bild skriver han: “Trodde aldrig att det här skulle hända igen, men igår var jag här ännu en gång med den älskvärda och brillianta Mr Benny Anderson…ABBA… spelar in hos Air Studios för den kommande… “Here we go again, Mamma mia”-filmen. Magiskt.”

Vi kan inget annat än att hålla med Pierce Brosnan – det här känns magiskt!

 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!