Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Det blir ingen ny SATC-film och vi vet varför!

Vi såg fram emot att få följa Carrie, Miranda, Samantha och Charlotte igen i en ny SATC-film. Men det blir ingen ny film och det sägs vara på grund av Kim Cattralls krav på produktionen.

sex-and-the-city-filmFoto: REX

Den välkända serien Sex and the City slutade sändas 2004 men fansen kunde då glädjas över de två uppföljande filmerna som kom 2008 och 2010. Redan i december förra året ryktades det om att det skulle komma ytterligare en film. I en tidigare artikel kunde vi berätta att Sarah Jessica Parker sagt i en intervju med Marie Claire att en ny film alltid legat och puttrat och att det aldrig har varit ett nej utan mer handlat om när.

Men nu, till alla SATC-fans stora besvikelse, kommer inte en ny film att bli av.

Sarah Jessica Parker, som spelar Carrie, ska i en intervju berättat om hur besviken hon är över det nya beslutet.

– Det är över. Vi kommer inte att göra det. Jag är besviken. Vi hade en vacker, rolig, hjärtekrossande och glädjande historia att relatera till, säger Sarah Jessica Parker i intervjun.

Enligt Radar Online påstås det att Kim Catrall, som spelar Samantha, ställt orealistiska krav på produktionen. Hon ska ha krävt att filmbolaget Warner Bros ska hjälpa henne att producera andra filmer och projekt som hon vill göra. När de inte har velat göra det, ska hon ha tackat nej till en ny film. Kim Catrall dementerar ryktet i en tweet där hon skriver att hon inte ens ville vara med i en tredje film.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!