Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Det finns en ny (gömd) teaser för tredje Fifty shades-filmen

Fifty shades darker hade premiär den andra februari men det som många inte vet är att det gömmer sig en överraskning i filmen. Eller snare efter eftertexterna.
fifty-shades-ny-teaser-fifty-shades-deed

Den som har tålamod och orkar sitta kvar när eftertexterna börjar lura kommer få se en teaser på nästa film. Hello Giggles skriver att vi i teasern får se Anastasia Steele i brudklänning och slöja stå bredvid en mystisk man (vi antar att det är Christian Grey, eller?). Vi få också höra en mystisk mansröst som tycks läsa upp någonting som kan vara bröllopslöften.

Vidare får vi också så paret (mannen är fortfarande anonym) hoppa på ett privat jet, slappa på stranden och även hur det, i ren fifty shade anda, hettar till i duschen. Kan det möjligen vara så att Grey och Steele kommer säga ja i tredje filmen?

Teasern avslutas med att vi hör Jamie Dornans röst säga: “Jag lovar och svär att jag alltid ska ta hand om dig så länge vi båda lever.”

Den tredje och sista filmen kommer heta Fifty shades freed och kommer ha premiär 14 februari nästa år. Är det någon som är taggad på den sista filmen? Eh, ja!

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!