Nöje

Det här är ditt drömresemål – enligt ditt stjärntecken

Resor, resor, resor – vem älskar inte att resa? Det är så härligt att byta miljö i någon vecka och bara njuta av livet. Just nu är det inte helt enkelt att bege sig ut i världen, men man kan ju alltid drömma! Det kan dock vara lite knepigt att bestämma var exakt en ska resa – därför bestämde vi oss för att låta stjärnorna avgöra vårt res-öde.

Foto: Unsplash

Titta in nedan för att se vart din nästa resa bör gå – ja, i alla fallom ditt stjärntecken får bestämma. Ska du åka med dina kompisar kan det dock bli lite knepigare att bestämma resmål, men inte om ni är stenbock, oxe och våg. För då vill ni ungefär samma sak.

Väduren (21 mars- 19 april)

Väduren (21 mars- 19 april)

Är du vädur är du äventyrlig och blir lätt rastlös, du står inte ut med att spendera en semester vid poolen på Mallorca. Du vill få ut mer av din semester. Därför borde du åka till Guatemala och upptäcka nationalparken Tikal eller resa till templen i Burma.

Foto: Machu Picchu, Peru (Willian Justen de Vasconcellos/Unsplash).

Nästa bild
Oxen (20 april – 20 maj)

Oxen (20 april – 20 maj)

Det här tecknet är känt för att vara godhjärtat och kärleksfullt, de som är oxe tycker även om att spendera tid för sig själv. Perfekt för en semester! Boka in dig på ett fint hotell och slappna av och ta hand om dig själv. En spa-resa är perfekt för dig eller ett fint hotell på vackra Santorini.

Foto: The Edge i Uluwatu på Bali, Indonesien (Athena Kavis/Unsplash).

Nästa bild
Tvillingarna (21 maj – 20 juni)

Tvillingarna (21 maj – 20 juni)

Tvillingarna är ett lufttecken och de är kända för att kunna anpassa sig och finna sig i vilken situation det än är. De älskar även sällskap och är ständigt nyfikna. Därför passar det bra för dig att båtluffa i Kroatien eller ta en långweekend i Berlin eller Rom.

Foto: Comosjön, Italien (Daria Litvinova/Unsplash).

Nästa bild
Kräfta (21 juni – 22 juli)

Kräfta (21 juni – 22 juli)

Familjesemestrar eller resor tillsammans med nära vänner är perfekta för vattentecken. Då kan du få utlopp för dina omhändertagande instinkter. Om det inte är aktuellt kan det passa perfekt att ta in på ett mysigt bed and breakfast i en liten stad på engelska landsbygden.

Foto: Glenfinnan Viaduct, Skottland (Bryan Walker/Unsplash).

Nästa bild
Lejonet (23 juli – 21 augusti)

Lejonet (23 juli – 21 augusti)

Du som är i det här tecknet älskar att åka på semester men gillar inte att resa så långt bort. Du älskar att få utlopp för din konstnärliga sida och kärleken till teatern. Lejon vill gärna vara ”där det händer” och missar sällan en bra fest. Perfekta destinationer för dig är London, Köpenhamn och Amsterdam.

Foto: Köpenhamn, Danmark (Aron Karatkevich/Unsplash).

Nästa bild
Jungfrun (23 augusti – 22 september)

Jungfrun (23 augusti – 22 september)

Jungfrur gillar att planera och älskar att ha en detaljerad resplan. Du kollar gärna upp platserna långt i förväg och vet exakt vilka restauranger, marknader och kaféer du vill besöka. För dig passar ingen resa bättre än en resa till ett ställe där du kan planera in matlagningskurser, vinprovningar eller cykelturer. Till exempel en roadtrip i Italien eller en lång weekend i Paris.

Foto: Montmartre, Paris (Aurélien Lemasson-Théobald/Unsplash).

Nästa bild
Vågen (23 september – 22 oktober)

Vågen (23 september – 22 oktober)

Detta balanserade tecken älskar lugn och har en förkärlek för romantiken. Den perfekta semestern för en våg har den perfekta balansen mellan lugn och variation. Leta efter destinationer som både har ett tyst hörn där du kan koppla av men ändå närheten till butiker, restauranger och sevärdheter. Exempel på bra resmål kan vara en weekend i Wien, hyra en stuga i Cotswolds i England eller en yoga-resa i Mexiko.

Foto: Biarritz, Frankrike (Maximilien T'Scharner/Unsplash).

Nästa bild
Skorpionen (23 oktober – 21 november)

Skorpionen (23 oktober – 21 november)

Skorpioner är väldigt intensiva och för att de ska kunna koppla av måste de ”dra ut kontakten”. De måste helt skärmas av från allt. Skorpioner gillar tanken på att vara nära naturen men skulle aldrig packa ihop sina saker och ge sig ut på en vandring. Leta stället upp någon lyxig stuga i en skog eller hyr ett hus vid havet. ”Glamping” i Tanzania eller Asien är den rätta semestern för dig.

Foto: Ha Long Bay, Vietnam (Taylor Simpson/Unsplash).

Nästa bild
Skytten (22 november – 21 december)

Skytten (22 november – 21 december)

Det här tecknet är alltid ute efter nya spännande upptäcker och resmål. De är äventyrare som längtar efter frihet. Madagaskar eller Island är de perfekta resmålen för dig. Båda två är ställen där du kan få ut massor av din semester och upptäcka helt fantastiska saker.

Foto: Hongkong (Unsplash).

Nästa bild
Stenbocken (22 december – 19 januari)

Stenbocken (22 december – 19 januari)

En rolig familjesemester är perfekt för stenbocken som är reserverad men älskar att ha människor runt omkring sig. Stenbocken är ett jordtecken så därför kan det passa dig bra att ge dig ut i naturen, cykla igenom Toscana eller besöka Jasper National Park i Kanada.

Foto: San Quirico d'Orcia, Italien (Alfons Taekema/Unsplash).

Nästa bild
Vattumannen (20 januari – 18 februari)

Vattumannen (20 januari – 18 februari)

Detta tecken är känd för sin självständighet målmedvetenhet i livet och detta gäller så klart även för deras semestrar. De återvänder gärna till gamla favoritplatser eller så vill de åka till en plats där ingen brukar åka. De gillar att känna sig originella och nyskapande. Den ultimata resan för dig skulle vara att åka till en bekant europeiskt stad som London eller upptäcka Australien. Ett land som har det mesta – både natur och stora städer.

Foto: Bronte Beach, Australien (Sasha Styles/Unsplash)

Nästa bild
Fiskarna (19 februari - 20 mars)

Fiskarna (19 februari - 20 mars)

Fiskarna är kända för att vara känsliga och i behov av ensamtid. De behöver oftast vara på platser där de kan känna att de flyr från verkligheten. För dig som är fisk så skulle en yogaresa passa perfekt eller åka till Marrakech i Marocko. I Marrakech kan du känna som att du flyr från din egen värld och kliver in i någonting helt annat.

Foto: Zagora, Marocko (Gabriele Stravinskaite/Unsplash)

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!