Nöje

Det här är Tinder – appen som alla fortfarande pratar om

tinder dejting tips app online
 
Vad är grejen med Tinder? Om du är singel, har du förmodligen redan laddat ned appen. Om du är i ett förhållande så har du antagligen hjälpt dina singelvänner att svajpa igenom utbudet av härliga (och mindre härliga) potentiella dejter. Men om du är en av dem som fortfarande inte har en aning: här kommer undsättningen!
 
Vad är Tinder?
Tinder är en populär dejting-app som finns världen över. Appen ger dig möjlighet att hitta potentiella dejter inom en viss radie (som du själv kan ställa in). Du anger också åldersspann, kön och så vidare för att få en så bra matchning som möjligt. Forskning visar att det finns 50 miljoner aktiva användare på Tinder, varav 10 miljoner använder appen dagligen.
 
Var?
I appen kan du ställa in din location för att hitta matchningar där du befinner dig. Har du PRO versionen kan du även spana in utbudet världen över om du till exempel ska ut och resa och vill ha en dejt.
 
När?
Appen har funnits sedan september 2012. Sedan dess har appen laddats ner 100 miljoner gånger ( siffror uppmätta den 12/1 2016). Du kan tindra när du vill.
 
Hur?
I appen får du upp bilder på personer du matchas med. Där kan du välja att svajpa höger om du är intresserad av personen eller svajpa vänster om du inte är intresserad.
 
Vem?
Om personen du svajpat höger på väljer att svajpa höger tillbaka på dig så skapas en matchning och ni kan börja chatta! Appen är märkt med PEGI 18 (Pan-European Game Information) innebär att appen rekommenderas för personer över 18, men enligt en undersökning så är 79 procent av användarna födda på 2000-talet.
 
Varför?
Dagligen görs 26 miljoner matchningar på Tinder, så är det någonstans du kan hitta kärleken så är det väl här?
 
Läs också:

Optimera din Tinder – tips på hur du får fler bra matchningar

Nya funktionen på Tinder gör att du kan leka matchmaker åt dina vänner

10 saker du ska undvika på Tinder – så gör du enklast succé i dejtingappen

 
Följ MetroMode.se på Facebook – där kan du diskutera och kommentera våra artiklar.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!