Nöje

Det här händer i Stockholm under december – spana in höjdpunkterna!

Vi är alldeles uppspelta över att det är december och ser så mycket fram emot allt kul som nalkas! Det är julbord, fester och härliga julmarknader. Om du befinner dig i Stockholm under december och är sugen på lite extra julstämning ska du kolla in vårt bildspel nedan. 

Foto: Unpslash

Det finns mycket roligt att hitta på under julen, om det så är mys eller festligheter. Ibland kan det dock vara svårt att ha koll på allt som finns att göra. Här vill vi hjälpa dig lite på traven och tipsa om roliga och mysiga aktiviteter i Stockholm perfekta att göra tillsammans med både familj och vänner. Kolla in bildspelet för tipsen som passar alla smaker!

Text från: Helena Marcks von Würtemberg 

Stortorgets julmarknad öppnar

Stortorgets julmarknad öppnar

När: 2 december

Äntligen öppnar Stockholms äldsta julmarknad för i år! I hjärtat av gamla stan hittar du svenska klassiker såsom lussekatter, glögg och smörkola. Du kan även spana in svenskt hantverk och julpynt av rang. Perfekt att ta en mysig promenad hit, eller varför inte gå dit under dejten?

Öppet: måndag-söndag 11-18 (fram till den 23 december).
Fri entré.

Nästa bild
Jul på Drottningholms slott

Jul på Drottningholms slott

När: 9 december

Har julkänslan ännu inte infunnit sig? Då kanske ett besök till Drottningholms slott skulle funka! Här kan du shoppa, äta, gå på teaterföreställningar eller bara promenera omkring. I teaterboden hittar du det sista julpyntet och julklapparna för hela familjen.

Öppet: lördag 10-17 och söndag 10-16.

Nästa bild
Julbordskryssning i skärgården

Julbordskryssning i skärgården

När: fram till 22 december

Har du upplevt ett julbord ombord på en båttur i Stockholms skärgård tidigare? Nu har du chansen. Strömma Kanalbolags omtyckta julbord fortsätter att leverera och du och dina kära får en unik julbordsupplevelse tillsammans ute till sjöss.

Biljetter bokar du här.

Nästa bild
Stockholm Gathering på Nobelberget

Stockholm Gathering på Nobelberget

När: 16 december

Är du trött på all julstress? Då kanske en utekväll är precis vad du behöver! Den 16 december är det äntligen dags för den sjunde upplagan av house pop-up klubben Stockholm Gathering. Det utlovas stordåd – och temat för kvällen är “total red out”!

Biljetter bokar du här.

Nästa bild
Berns asiatiska julbord

Berns asiatiska julbord

När: fram till 26 december

Är du inget fan av svenskt julbord? Då bör du ta en sväng till Berns Asiatiska. Berns julbord är motsatsen till det vi är vana vid. Här byts prinskorven och dopp i grytan ut mot sushi, anka och mycket mer. Planerar du och vännerna en utekväll tillsammans så är detta ett ställe att rekommendera.

Glöm bara inte att boka i tid!

Nästa bild
Dagsfest på LE

Dagsfest på LE

När: 16 december

Berns konceptklubb LE bjuder in till dagsfest! Här kan du dansa från att dag blir till kväll. Bra mix av musik, gäster och dansgolv. Med bästa läget i stan har ni nära till allting ni är sugna på efter dagsfesten.

Foto: Unsplash

Nästa bild
Tensta Gospel Choi

Tensta Gospel Choi

När: 17 december

Få musikstilar ger samma julkänsla som gospel. Så varför inte sjunga ikapp med Tenstas berömda gospelkör på Kungliga Operan den 17e december? Ta med någon du tycker om och njut! Under kvällen erbjuds två konserter, så se till att boka i tid för att norpa din plats.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!