Nöje

Det här kallar vi en god nyhet – Marabou släpper en helt ny chokladkaka

Alla som älskar choklad räcker upp en hand! För alla choklad-älskare kommer nu en riktigt glad nyhet – Marabou gick igår ut med att årets största nykomling kommer bli en chokladkaka med kex. 

Foto: Marabou

Marabou kommer i år alltså lansera en chokladkaka med kex, kanske inte helt olik den klassiska kexchokladen från konkurrenten Cloetta. Det finns dock en skillnad som får oss att längta lite extra tills den kommer ut i butikerna, den smakar nämligen nougat! Anledningen till att Marabou lanserar chokladen är för att de vill anpassa sitt sortiment efter vad kunderna vill ha.

– Det känns väldigt kul att äntligen få lansera Marabou kex Den passar utmärkt att äta så väl på språng som på utflykt eller i skidbacken. Eftersom vi i dagsläget inte har en choklad med kex blir detta ett naturligt steg i utvecklingen av vårt utbud, säger Terri-Louise Hersby som är produktansvarig för Marabou kex i ett pressmeddelande.

Marabou KEX ska enligt företaget vara utvecklad för att vara så greppvänlig som möjligt och smula så lite som möjligt. Blir du sugen? Den nya chokladkakan kommer att finnas att köpa i butik från och med vecka 7.

 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!