Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

Det här säger din musiksmak om ditt sexliv

Vad vi lyssnar på för musik säger oftast en hel del om oss, hur vi klär oss och vilka vi umgås med. Men det sträcker sig faktiskt längre än så. Här nedan hittar du vilket typ av sexliv du gillar, och vilka sexleksaker som går hand i hand med din personlighet. 

Foto: Unsplash

Det är allmänt känt att våran musiksmak säger en hel del om oss, vilka vi är som personer och vad vi tycker om. Något som även är vetenskapligt bevisat.”Människor definierar sig genom musik och genom musiken vi lyssnar på kan vi också relatera till andra”, säger Dr. Adrian North, på Curtin University i Australien. Det sträcker sig även längre än så, lär dig mer om vad din musiksmak säger om dig och vad du gillar för sex och sexleksaker, stämmer det in på dig?

Källa: MShop

Popmusik! KÖP

Popmusik!

Har du hög självkänsla och siktar alltid mot molnen? Är du lättsam men med nerverna på utsidan? Du vill att allt runt omkring dig ska vara lyxigt lekfullt, och sexlivet- och leksakerna är inget undantag.

KÖP

Nästa bild
Vega - Vibrator med power KÖP

Vega - Vibrator med power

Vega är klitorisvibratorn med extra djupa, starka vibrationer i skandinavisk design.

Det silkeslena silikonet i kombination med den starka motorn gör att vibrationerna känns extra levande.

Pris: 599 kronor.

KÖP

Nästa bild
G-punktsstimulator KÖP

G-punktsstimulator

Gaia är ergonomiskt utformad och designad för att träffa din G-punkt helt perfekt. Den har en unik värmefunktion, som tillför leken en extra spännande dimension.

KÖP

Nästa bild
Indie! KÖP

Indie!

Kommer du på dig själv med att vandra omkring i stan och vardagsromantisera? Då är du troligtvis också en kreativ, men lite lat själ. Du tycker om att ha det bekvämt och en partner som du känner väl och vet vad du gillar.

KÖP

Nästa bild
Woman Sensitive Gel KÖP

Woman Sensitive Gel

Du använder den genom att massera in en liten mängd av gelen på och runt klitoris, detta ger en skön pirrande och sugande känsla som bidrar till en förhöjd sexuell njutning.

Pris: 199 kronor.

(Nedsatt 20%)

KÖP

Nästa bild
Satisfyer Pro Deluxe KÖP

Satisfyer Pro Deluxe

Klitorisstimulator fsom ger intensivare, snabbare och fler orgasmer. Med intensiva tryckvågor och kittlande pulser kommer denna leksak att ge dig oanat intensiva orgasmer på nolltid!

Pris: 399 kronor.

(Nedsatt 33%)

KÖP

Nästa bild
R&B och HipHop KÖP

R&B och HipHop

Lyssnar du mycket på rap och hiphop så är du förmodligen en självständig och utåtriktad person. Yta är viktigt för dig och du är lätt den mest fåfänga i gänget. Samma sak gäller i sängen då du bara söker det bästa och det ska kännas fräscht.

KÖP

Nästa bild
Klitorisvibrator, Wand och G-punktsvibrator KÖP

Klitorisvibrator, Wand och G-punktsvibrator

Med två vibrerande ändar kan denna vibrator användas som en stark klitorisvibrator, wand eller g-punktsvibrator – allt i en stilren skandinavisk design. De två ändarna har varsin motor vilket gör Libra till en av de mest mångsidiga sexleksakerna på marknaden.

Pris: 699 kronor.

KÖP

Nästa bild
Kraftig vibrator KÖP

Kraftig vibrator

Bland de absolut mest kraftfulla vibratorer på marknaden och den stimulerar med en intensitet som i stort sett inga andra vibratorer kan. ”

Pris: 459 kronor.

(Spara 23%)

KÖP

Nästa bild
Heavy Metal KÖP

Heavy Metal

Du är en reserverad person och tillfreds med att ofta vara i bakgrunden. Du är betraktaren som ser på när andra rör om i grytan. När det kommer till sex kan du vara blyg och tar inte för dig för mycket, men gillar att ha en partner som gör det.

KÖP

Nästa bild
Stark minivibrator KÖP

Stark minivibrator

Liten och smidig, men med en kraftfull vibrator, ungefär precis som du – liten men tuff.

Pris: 199 kronor.

(Nedsatt 60%)

KÖP

Nästa bild
Klitorisvibrator - Better than chocolate KÖP

Klitorisvibrator - Better than chocolate

Låt vibratorn vila i handen och använd dess topp för punktstimulans, eller placera den över blygdläppar och klitoris för stimulans av hela området.

Pris: 799 kronor.

KÖP

Nästa bild
Electric! KÖP

Electric!

Du älskar att stå i centrum, och skulle aldrig gå på klubb utan att dansa dig svettig. Du är den som drar igång folk och ditt sociala engagemang och charmiga skratt undgår inte någon. I sängen är du frispråkig och älskar att testa på nya saker.

KÖP

Nästa bild
Rabbitvibrator KÖP

Rabbitvibrator

“Den är utformad för att ge dig allt du behöver för att nå klimax – i en smidig, stilren design. Den lätta böjningen lägger sig mot din G-punkt, samtidigt som de mjuka, flexibla öronen följer dina rörelser.”

Pris: 449 kronor.

(Spara 44%)

KÖP

Nästa bild
Fjärrstyrt Vibratorägg KÖP

Fjärrstyrt Vibratorägg

Ett perfekt tillbehör till heta parlekar eller effektiv soloträning. Det räcker med att använda ägget 15-30 minuter 3 gånger i veckan för att snabbt uppleva en starkare bäckenbotten och på så vis få kraftigare orgasmer.

Pris: 279 kronor.

(Nedsatt 20%)

KÖP

Nästa bild
Klassisk musik! KÖP

Klassisk musik!

Är din musiksmak klassisk? Då är du med största sannolikhet något introvert, och mer av en lyssnare än en berättare. Du tycker om detaljer och låter inget falla åt slumpen. Ekologiskt är en självklarhet för dig. När det kommer till sexleksaker vill du, precis som i andra sammanhang, inte sticka ut.

KÖP

Nästa bild
Vibrator som styrs via app KÖP

Vibrator som styrs via app

We-Vibe Chorus är designad för att ge njutning till er båda genom djupa vibrationer mot klitoris, G-punkten och penis – samtidigt som ni har sex. Den ergonomiskt utformade designen gör att den sitter bekvämt på plats även när ni byter ställning under sexet.

Pris: 1 599 kronor.

(Nedsatt 500 kr)

KÖP

Nästa bild
Decinficerande rengöringsspray KÖP

Decinficerande rengöringsspray

Denna rengöring för sexleksaker har noggrant utvalda ingredienser för att vara så mild som möjligt, samtidigt som den gör rent dina sexleksaker på allra bästa sätt.

Pris: 149 kronor.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!