Nöje

5 saker du helst inte ska äta innan en utgång – för att må bättre dagen efter

Ditt snacks på förfesten kan förstöra din kväll eller göra så du blir nattens drottning.


Vad du bestämmer dig för att äta innan du ska gå ut kan vara avgörande för hur du kommer må under kvällen. Blir du festens mittpunkt eller blir du den alla snackar om dagen efter… Ditt snacks bestämmer också hur bra eller dåligt du kommer må dagen efter. Det verkar tyvärr som att vårt favoritsnacks är en riktig “party killer”.

Salta snacks

Salta snacks

Bland det värsta alkoholen gör är att den torkar ut kroppen. Vilket gör dig törstig och ger dig huvudvärk dagen efter. Att äta chips, popcorn och salta kex innan en stor festkväll kan göra så du får en riktigt härlig huvudvärk dagen efter.  Salt är nämligen väldigt uttorkande och hjälper alkoholen att torka ut din kropp. Så om du vill vakna upp utan huvudvärk så ska du tyvärr skippa chipsen.

Foto: All over press

Nästa bild
Superstarkt snacks

Superstarkt snacks

Tänk på hur det känns att äta superstark mat när du inte har druckit och dubbla det. Så känns det för magen när du äter stark mat när du har druckit. Det är kanske värt att tänka en extra gång innan du du äter buffalo wings eller chilinötter under din festnatt.

 

Foto: All over press

Nästa bild
Pommes frites

Pommes frites

Vi klarar inte det här, men tydligen så är det ingen bra idé att äta en massa pommes på festkvällen. Att grunda med en massa fett ökar chanserna för att det ska komma upp senare under kvällen…

Foto: All over press

Nästa bild
Sallad

Sallad

Vi vet att sallad är bra för kroppen och att man borde äta mer av det gröna, men det är faktiskt inte alltid bra. Innan du ska spendera en hel kväll på stan bör du grunda med något bättre än sallad. Att äta sallad innan är som att gå ut med en tom mage. Så ät ordentligt om du vill kunna ha kontroll över din kväll.

Foto: All over press

Nästa bild
Sushi

Sushi

Om du vill ha den värsta baksmällan i ditt liv så ska du äta sushi, helst dränkt i massa soja innan du börjar din festkväll. Soja = salt = uttorkande. Lägg till en massa alkohol som också är uttorkande. Då har du löst ekvationen för hur man får den värsta baksmällan i sitt liv.

Foto: All over press

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!