Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Det kan bli en tredje film om “Systrar i jeans” – hur peppade är vi inte?

Vi blir helt nostalgiska när vi tänker tillbaka på den populära boken “Systrar i jeans” och de två filmerna som baserades på boken. Nu verkar det som att en tredje film är på gång och vi kan knappt bärga oss!

systrar-i-jeansFoto: REX

Ni minns väl de magiska jeansen som på något konstigt sätt passade alla de fyra bästa vännerna Bridget, Carmen, Lena och Tibby. Systrarna skiljs åt under ett sommarlov, men de skickar jeansen vidare emellan sig. Och när de har jeansen på sig händer fantastiska saker!

Första filmen hade premiär i Sverige år 2005 och den andra filmen under 2008. Nu sägs det alltså att en tredje film kan vara på gång (nästan tio år senare)! Det är Amber Tamblyn, som spelar Tibby, som läckt information om en tredje film. Enligt Entertainment Weekly ska hon ha sagt: “Jag har väldigt höga förväntningar på att det händer snarare förr än senare” och att filmen hade ”varit under utveckling ett tag”.

Hon ska även ha sagt att hon inte har någon information om ett potentiellt lanseringsdatum men att hon kan säga att det definitivt är någonting på gång, enligt E!Online.

America Ferrera, som spelar Carmen, hintade också om att en tredje film kan vara på gång i The Meredith Vieira Show förra året: “Det är inget grönt ljus, men man skriver på ett manus just nu.”

Hur peppade är vi inte på en tredje film? Vi vill se Amber Tamblyn, Blake Lively, America Ferrera och Alexis Bledel (som är bästa vänner i verkligheten också) på bioduken igen. Vad för äventyr kommer de magiska jeansen att bjuda på? Vi håller verkligen tummarna på att en tredje film blir av!

Källa: Veckorevyn

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!