Nöje

Det kommer en tredje säsong av “Vår tid är nu” – och vi är överlyckliga!

Har du hört den glada nyheten? SVT:s kostymdrama “Vår tid är nu” får en tredje säsong och vi längtar så efter att få fortsätta följa familjen Löwander och deras intriger. 

Foto: SVT

För dig som inte tagit dig i kragen och börjat kolla än så kan vi berätta att serien handlar om familjen Löwander och deras liv i Sverige med start under mitten på 40-talet. Suzanne Rauter, Hedda Stiernstedt, Peter Dalle och Adam Lundgren är bara några av skådelspelarna som är med. Som gjort för succé!

Under 2019 kommer vi få den stora glädjen att ta del av seriens tredje säsong som utspelar sig mellan åren 1968 och 1971. Ett flertal av avsnitten, närmare bestämt 20 stycken, är redan inspelade och nu har dessutom ytterligare åtta beställts. I och med en ny säsong kommer vi även att få bekanta oss med en del nya karaktärer, men vilka skådespelarna är har vi inte fått veta än. Vi är så nyfikna!

Seriens manusförfattare Ulf Kvensler, Johan Rosenlind och Malin Nevander får i denna säsong sällskap av Pernilla Oljelund, som skapat den stora tittarsuccén “Fröken frimans krig”. Avsnitten kommer som vanligt sändas på SVT och därefter även släppas på Viaplay.

Anna Croneman, programchef för drama på SVT, gläds åt att de yngre tittarna tycker så mycket om serien och känner därför att det är extra kul att producera ännu en säsong.

“Historien om familjen Löwander och deras restaurang mot fonden av det moderna Sveriges framväxt har verkligen slagit an hos tittarna. Den kärlek som också vår yngre publik visat serien gör det särskilt roligt att kunna bjuda på ytterligare en säsong och få berätta vidare om vår familj under en otroligt spännande och omvälvande tid i Sverige”, säger Anna i ett pressmeddelande.

Källa: Elle

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!