Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Det ryktas om en uppföljare till Fresh Prince och Will Smiths kommentar är klockren!

Det har länge ryktats om att det ska komma en uppföljare på den gamla klassikern Fresh Prince of Bel-Air och vi kunde inte vara gladare! Att Will Smith skulle vara med i uppföljaren är inget som varken bekräftats eller nekats, men han gav i en intervju en helt fantastisk kommentar på ryktet. 

Foto: REX/NBC

Det har under en längre tid  cirkulerat rykten om att det kommer göras en uppföljare till den makalöst populära 90-tals serien Fresh Prince of Bel-Air. Det ryktas dessutom om att den då kommer få en ny twist – nämligen med en kvinnlig huvudroll! Hur kul skulle inte det vara? Warner Brothers är de som äger rättigheterna till Fresh Prince och enligt TMZ är de nu i processen att varumärkesskydda Fresh Princess, som skulle bli seriens nya namn.

Om vi kommer att få se storfavoriten Will Smith i uppföljaren är dock ännu oklart men han har under en intervju i Graham Norton Show kommenterat hur en möjlig uppföljare hade kunnat se ut. Han menar att han på grund av sin ålder hade han behövt spela rollen som morbror Phil.

– Jag skulle behöva spela morbror Phil i den. Du vet, jag ska snart fylla 50. Det skulle bli “Kom igen moster Viv, jag är 50! Kan jag inte få gå ut ensam?”, säger Will.

Ryktena kring uppföljaren startades av att Will la upp en bild på Facebook där de flesta av skådespelarna hade samlats för en återförening. I intervjun förklarar Will att de varje år har en återförening där de bjuder in fans i förmån för välgörenhet.

I intervjun tar Norton Graham också upp att fans har uppmärksammat att Will ser ut som James Avery (som spelade morbror Phil) när de fryst en videoinspelning från när Will hoppade bungyjump – och vi kan ju inte annat än hålla med!

Vill du se intervjun med egna ögon? Kolla in den nedan.

Nu håller vi alla tummar vi kan för att det faktiskt blir en uppföljare på den härliga serien – och självklart hoppas vi på att Will Smith kommer vara med!

Källa: Elite Daily

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!