Nöje

Det spårar ur totalt när Ryan Reynolds försöker bygga ihop en IKEA-möbel


I en intervju med GQ magazine berättar Deadpool-aktuella Ryan Reynolds om hur det är att vara småbarnspappa. Dessutom sätts Ryans relation till Ikea på prov när han ska bygga ihop en möbel.

Foto: GQ

I januari i år föddes Ryan Reynolds och frun Blake Livelys dotter James. De har lämnat storstaden och flyttat till ett hus en timme norr om New York.
 
– Jag gillar det verkligen. Jag gillar att vara en pappa. Jag gillar att ha en dotter. Jag skulle vilja ha flera barn. Det verkar passa mig väldigt bra, säger Ryan Reynolds till GQ magazine.
 
Han berättar i intervjun att alla klichéer om att bli förälder stämmer, att få barn är speciellt.
– Jag är lärt mig att fruktansvärt många klichéer stämmer. Ja men, här är ett barn som jag skulle kunna gå genom eld för, säger Ryan Reynolds.
 
För att verkligen testa Ryan Reynolds pappakvalitéer utsatte de honom för det ultimata pappatestet – att bygga ihop en barnsäng från Ikea. Vi kan avslöja så mycket som att han inte är jättebra på att få ihop alla delarna. Frågan är om han hade låtit sin dotter sova i den slutgiltiga produkten… Titta och bedöm själv i klippet nedanför.
 

Ryan Reynolds Tries to Build an IKEA Crib

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!