Nöje

Detta är Pågens nya mini-semlor!

Lagom inför semlesäsongen lanserar Pågen en härlig nyhet. Pågens nya minisemlor med en smak av kardemumma är ett perfekt alternativ för den som tycker att den traditionella semlan är lite för mäktig – eller hellre äter två små!

Mini semlebullarna från Pågen är ett perfekt val för de som föredrar den traditionella smaken av slät bulle med kardemumma, men som samtidigt föredrar ett lite mindre alternativ till den klassiska stora bullen.

Många föredrar ett mindre format

Under vintern 2020 lanserade Pågen små lussekatter som snabbt blev populära hos kunderna. Enligt Ulrica Winterquist som är marknadschef för Jäst kaffebröd på Pågen var den succén en anledning till att idén om en minisemla uppstod. “Många konsumenter uppskattar det mindre formatet och även Mini semlebullarna är saftiga bullar med mycket smak”, säger hon.

Bullarna går att äta som de är men fungerar också utmärkt att fylla med den klassiska semlefyllningen av vispad grädde och mandelmassa, eller vaniljkräm för den som föredrar det. Pudra lite florsocker på toppen så har du små, söta och smakrika bakverk att bjuda på under semlesäsongen.

Mini semlebullar finns till försäljning i butik mellan vecka 2 och 10.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!