Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Detta säger din favoritpizza om dig

Pizza är en maträtt som passar i många lägen, och den kommer också i oändligt många skepnader. Är du en sportig Kebabpizza eller bekväm Vesuvio? Spana in sorterna nedan för att ta reda på mer om din personlighet!

Foto: Pexels & Unsplash

Stenungsbakad, panpizza, inbakad, kärt barn har många namn. Men visste du att dina smakpreferenser när det kommer till den italienska klassikern kan berätta en del om vem du egentligen är? Spana in pizzasorterna nedan för att se vad de säger om just din personlighet.

Källa: Mitt Kök

Egenkomponerad

Egenkomponerad

Du är en kreativ person som vill bygga din pizza själv, du har stora planer för livet och låter aldrig någon annan intala dig att något är omöjligt. Du tar gärna ut svängarna och drömmer stort!

Foto: Unsplash

Nästa bild
Margherita

Margherita

Du är egentligen ingen pizzaälskare, och lagar faktiskt hellre din egen mat än beställer från den lokala pizzerian. Behöver du ibland ändå äta pizza på grund av tidsbrist eller det sociala sammanhanget väljer du ett säkert kort, nämligen Margherita!

Foto: Instagram @ royal_food_vegetarian

Nästa bild
Hawaii

Hawaii

Du är en person som drömmer dig bort till värme och salta bad. Du är alltid på jakt efter nästa resmål och har lite svårt att komma till ro på den plats där du befinner sig. Du bokar gärna hotell som känns hemtrevliga och som påminner om varandra.

Foto: Instagram @leettyskitchen

Nästa bild
Capricciosa

Capricciosa

Du har ett bra självförtroende och älskar traditioner. Du är en ganska konservativ person som är mycket social och tycker om att umgås med andra. Du kan bli lite stressad av när andra vill bryta upp trygga mönster du gärna följer, år efter år.

Foto: Instagram @pizzeria_cotto_mangiato_

Nästa bild
Vesuvio

Vesuvio

Lagom är bäst har alltid varit ditt ledord. Du tycker om när saker är lätta att känna igen och ser gärna om samma filmer många gånger. Vill någon testa något nytt tänker du ofta om, både en och två gånger, och oftast landar du i att du har det bra som du har det!

Foto: Instagram @picassobanus

Nästa bild
Kebabpizza

Kebabpizza

Du är en sportig person som har höga tankar om dina egna fysiska prestationer. I din historia bär du dock ett hinder, som en skada eller motivationsbrist som satt käppar i hjulen för dig en gång i tiden. Du tittar gärna på idrott på tv, och helst i sällskap av en kebabpizza!

Foto: Instagram @bjorn_ceder

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!