Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Detta säger ditt kaffe om dig

I Sverige dricks det enorma mängder kaffe varje dag, men det många inte vet är att ditt kaffe säger mer om dig än vad du kanske tror. Nedan visar vi hur kaffet kan avslöja din personlighet!

Foto: Pexels/Unsplash

Latte macchiato, espresso eller bryggkaffe, många dricker fler koppar varje dag av just sin favorit. Enligt en studie gjord av psykologen Ramani Durvasula som utgått från 1000 försökspersoner, kunde valet av kaffe avslöja vissa gemensamma egenskaper. Vi tittade närmre på vilka!

Källa: MittKök

Svart kaffe

Svart kaffe

Väljer du svart kaffe är du med största sannolikhet en enkel person som inte krånglar till något i onödan. Du har ett tålamod av guld men är inte förtjust i förändringar. Eventuellt lite tystlåten och lynnig.

Foto: Pexels

Nästa bild
Kaffe latte

Kaffe latte

Du tycker om när saker är bekväma men är också generös med din tid. Det finns dock en risk att du överanstränger dig ibland.

Foto: Pexels

Nästa bild
Cappuccino

Cappuccino

Cappuccino-drickare är ofta perfektionister som tycker om att ha kontroll. Du tar väl hand om din hälsa men är samtidigt lite känslig och har lätt för att bli orolig.

Foto: Pexels

Nästa bild
Snabbkaffe

Snabbkaffe

Du har inte så höga krav överlag och är för det mesta en avslappnad person.

Foto: @coffeefondness

Nästa bild
Söta och kalla kaffedrycker

Söta och kalla kaffedrycker

Du är en trendsättare som tycker om att testa nya saker. Du är modig och säker i de flesta situationer men riskerar ibland att vara hänsynslös.

Foto: Unsplash

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!