Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Detta stör sig flygpersonalen på – 8 saker du inte bör göra när du flyger

Det finns både uttalade och outtalade regler när du reser. Flygvärdinnan Haley Fox avslöjar vilka beteenden som irriterar personalen – och som du bör sluta med direkt!

Foto: Alamy

Flygvärdinnan Haley Fox arbetar för ett flygbolag som flyger inrikes i USA. Här berättar hon om de saker som stör flygpersonalen mest utifrån hennes värsta erfarenheter.

Lägger fel saker i bagageutrymmet

Bagareutrymmet är till för handbagaget, inte för din handväska eller andra småprylar som tar upp plats i onödan. Bortsett från handbagaget, lägg dina övriga pinaler under stolen som alla andra.

Går runt barfota

Ta inte av dig skor och strumpor när du sjunkit bekvämt ner i sätet, tänk inte ens tanken! Andra vill inte känna hur lukten av din fotsvett sprider sig i kabinen.

Går på toaletten precis före start och landning

Ibland har man inget val såklart, men har du ett val, försök planera dina toalettbesök så att det blir smidigare för flygplanspersonalen.

Ber om att få sitta i första klass

Bara för att det finns en tom stol i första klass är den inte avsedd för dig. Flygplanspersonalen får dessutom inte lov att uppgradera resenärer hur som helst.

Ringer på klockan för onödiga saker

När man trycker på knappen som tillkallar personal bör det inte vara för struntsaker. De kommer inte springandes för att hjälpa dig med lite skräp.

Struntar i att spola på toaletten

Detta är tydligen vanligare än man kan tro. Det finns en tydlig spolknapp, använd den!

Ignorerar personalen

Detta tillhör vanligt hyfs. När personalen välkomnar dig ombord hälsar du trevligt tillbaka, oavsett hur trött eller grinig du känner dig för att flighten eventuellt är försenad.

Frågar efter onödiga saker under säkerhetsomgången

När personalen går igenom säkerheten är det inte läge att bombardera med frågor. Vänta tills det är klart innan du ber om något eller vill ha något förtydligat.

Läs även:

Detta hatar kassapersonalen när du gör – 10 saker du bör undvika nästa gång du handlar!

15 saker din frisör stör sig på att du gör.

10 saker som personalen i sminkbutiken stör sig på att du gör.

11 saker du inte bör göra hos doktorn – enligt vårdpersonalen själva.

Källa: Insider.

Foto: Alamy

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!