Nöje

Detta tolkar ditt ex som att du fortfarande har känslor

Även om relationen är över och ni båda varit tydliga med att ni gått vidare finns det vissa saker som ditt ex kan tolka som att du fortfarande har känslor. Nedan berättar vi vad!

Foto: Unsplash

Att göra slut kan vara riktigt svårt, men att gå vidare kan vara ännu svårare. Vissa saker du gör kan faktiskt få ditt ex att tro att du fortfarande är intresserad. Vi berättar vad du ska se upp för om du inte vill skicka fel signaler!

Ni stöter på varandra orimligt ofta

Om du vet att det inte är en slump att ni träffas bör du kanske själv tänka över hur väl du gått vidare efter relationen. Ditt ex kommer garanterat förstå att du har bättre koll än du själv vill ge sken av.

Du “råkar” fickringa lite väl ofta

Detta går ingen på. Det är bättre att försöka ta kontakt på ett anant sett ifall du känner att du behöver prata eller reda ut något med ditt ex.

Du kollar alla hens storys

Detta behöver förstås inte betyda något, men kan lätt misstolkas av ditt ex som att du har ett lite väl stort intresse av hens liv.

Du kollar ditt ex nya partners storys

Detta är att gå lite väl långt. Detta kommer ditt ex garanterat uppfatta som att det handlar om svartsjuka eller att du inte gått vidare.

Du ber din kompis kolla upp exets nya flamma

Även det här bör du försöka undvika, med största sannolikhet blir det upptäckt och du kan i värsta fall framstå som lite galen.

Foto: Unsplash

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!