Nöje

Disney erbjuder Johnny Depp 301 miljoner dollar för att spela Jack Sparrow igen, enligt uppgifter

Johnny Depp har tidigare sagt att han inte skulle göra en till Pirates of the Caribbean-film ens om han erbjöds “300 miljoner dollar och en miljon alpackor” – ett uttalande som verkar ha legat grund till Disneys senaste försök att få Depp att återvända i rollen som Jack Sparrow.

Foto: Disney Pirates of the Carribean

Sedan den första Pirates of the Caribbean-filmen kom ut 2003 har Johnny Depp nästan blivit synonym med sin karaktär i filmerna, Jack Sparrow. Men efter den femte filmen, som kom ut 2017, avslutade Disney sitt samarbete med Depp – allt på grund av Amber Heards anklagelser om misshandel, enligt stjärnan själv.

Under den omtalade förtalsrättegången mellan Depp och Heard nämnde en av Heards adokater, Elaine Bredehoft, att Depp tidigare sagt att han inte skulle vilja återvända till Pirates of the Caribbean-filmerna för “300 miljoner [dollar] och en miljon alpackor”.

Uttalandet kan ha tyckts bisarrt vid tiden för rättegången, men nu rapporterar Poptonic att Disney verkar ha tagit Depps ståndpunkt i beaktning när de spånade fram ett förslag för att få honom att återvända i rollen som Jack Sparrow.

Foto: Disney Pirates of the Carribean

Disneys erbjudande: 301 miljoner dollar

En källa till Poptonic berättar att Disney just nu håller på att ta fram ett förslag som de hoppas ska locka tillbaka skådespelaren till filmserien:

“Disney håller på och förbereder ett förslag för 301 amerikanska dollar som kommer att innefatta en stor donation till en välgörenhetsorganisation som Depp får välja”, berättar källan. “Syftet är enligt uppgifter att få Johnny Depp att återvända som Jack Sparrow i Pirates of the Caribbean 6 och en efterföljande serie på Disney Plus om kaptenens tidiga liv.”

Källan berättar även att Disney kontaktade Depp redan innan förtalsrättegången för att fråga om han skulle vara intresserad av att göra en ny Pirates of the Caribbean-film. De har även börjat skissa på ett manus och är “mycket hoppfulla att Johnny kommer förlåta dem och återvända som sin ikoniska karaktär”.

Källa: Poptonic

Foto: Disney Pirates of the Carribean

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!