Nöje

Disneys Ringaren i Notre Dam är näst på tur att få en live action-version!

De senaste åren har vi blivit bortskämda med att få spelfilms versioner av våra barndomsfavoriter från Disney. Nu kommer ytterligare en att se fram emot – nämligen Ringaren i Notre Dam.

ringaren-i-notre-dam-disney-spelfilm-puffFoto: Disney

I år vi Disney-fantaster många premiärer att se fram emot då de nya versionerna av Lejonkungen, Dumbo och Aladdin kommer upp på bioduken. Som tur var tar inte Disney-magin slut där utan nu är det ännu en klassiker som får en ny version. Förbered dig för att se Quasimodo och Esmeralda ta en verklig form när filmen blir musikalen Hunchback.

Det är den Tony-vinnande dramatikern David Henry Hwang som har fått uppdraget att få historien till liv på bioduken. Musiken kommer Alan Menken och Stephan Schwartz (Skönheten och Odjuret och Aladdin) för. Den nya filmen kommer hämta inspiration både från Disneys version från 1996 och originalromanen skriven av Victor Hugo.

Vilka som kommer att spela rollerna är inte officiellt ännu och vi är så nyfikna på vilka som får äran att axla rollerna som Quasimodo och Esmeralda. Ett premiärdatum är heller inte satt, men vi väntar med spänning!

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!