Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Disneys “Skönheten & Odjuret” har premiär 17 mars 2017 – kolla in de nya bilderna här

Disneys “Skönheten & Odjuret” har premiär 17 mars 2017 – kolla in de nya bilderna här
6 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2016/10/Lumiere-clogsworth-skonheten-odjuret.jpg

Lumiere och Clogsworth

I somras fick vi ett smakprov på hur Lumiere och Clogsworth kan se ut när producenten Jack Morrissey la upp den här bilden på Facebook. Vi måste erkänna att de ser lite obehagliga ut, inte all så söta som vi är vana att se dem.

Foto: Jack Morrissey

https://metromode.se/files/2016/10/Gaston-skonheten-odjuret.jpg

Gastons musikalnummer

Filmens producent Jack Morrissey la i somras upp några smakprov på sin Facebook-sida. Bland annat den här från Gastons stora nummer inne på puben.

Foto: Jack Morrissey

https://metromode.se/files/2016/10/prinsen-skonheten-odjuret.jpg

Prinsen

Jack Morrissey delade även med sig av den här minst sagt oskarpa bilden på prinsen.

Foto: Jack Morrissey

https://metromode.se/files/2016/10/emma-watson-belle.png

Belle

Sedan det blev officiellt att Emma Watson skulle spela Belle har det spridit mängder av bilder på Emma som Belle. Alla snyggt gjorda av hängivna fans. Denna är gjord av Prateek Mathur och det känns inte helt otroligt att Emma kommer se ut så här.

Foto: Prateek Mathur

https://metromode.se/files/2016/10/Belle-skonheten-odjuret.jpg

Belle

Här om dagen läckte det två nya bilder på sajten Stich kingdom. Bland annat den här på Belle i bokhandeln. Är inte Emma Watson helt perfekt i den här rollen?

Foto: Stichkingdom.com

https://metromode.se/files/2016/10/Skonheten-Belle-odjuret-.jpg

Skönheten och Odjuret

Stich Kingdom delade även med sig av den här bilden på Belle och Odjurets klassiska dans. Av bilderna att döma så ser det minst sagt lovande ut. Nu vill vi att det ska bli den 17 mars.

Foto: Stichkingdom.com

Den 17 mars 2017 är datumet alla väntar på just nu – då har Disneys otecknade version av Skönheten & Odjuret premiär. Fram tills dess har vi fått några bilder av som vi kan njuta av. De får oss inte att längta mindre till premiären.

I våras släpptes den första trailern på Disneys spelfilm “Skönheten & Odjuret” och från de första sekunderna blev vi som förtrollade. Världen stannande och den 17 mars blev datumet alla skrev upp i kalendrarna. Vi började längta ännu mer (vi trodde inte det var möjligt) när rollistan offentlig gjordes. Emma Watson spelar Belle (så bra!), Dan Stevens är Odjuret och Emma Thompson spelar den underbara Mrs Potts. Det kan inte bli annat än bra. Dessutom spelar Ian McKellen Clogsworth och Ewan McGregor är Lumiere, vilket känns klockrent (hehe).
 
Sedan trailern kom ut har det läckt flera bilder från filmen, bland annat på Clogsworth och Lumiere och nu även på Belle och Odjurets klassiska dansscen. Kolla in alla bilderna i bildspelet och har du inte sett trailern – se den!
 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!