Nöje

Djävulen bär Prada blir äntligen musikal – Elton John skapar musiken

Djävulen bär Prada ska bli musikal! Det är inte bekräftat när, men vi längtar redan ihjäl oss. Nu är det också bestämt att musiklegenden Elton John ska skapa låtarna. devilwearsprada

I framtiden ska alltså alla modeälskares favoritfilm gå att se på de stora scenerna på Broadway. Filmen har över tio år på nacken, men är fortfarande lika underbar. När assistenten Andy (Anne Hathaway) får en make-over i den gigantiska och fantastiska garderoben på redaktionen, nog vill vi alla vara där just då! Anne Hathaway och Meryl Streep är ett svårslaget modepar och vi är förväntansfulla över att få veta vilka som ska axla deras roller i musikalen.

Musikalen ska vara baserad på filmen och boken som är skriven av Lauren Weisberger. Det är nu klart att ikonen Elton John ska skapa musiken till musikalversionen av Djävulen bär Prada, skriver The Guardian. Elton John har gjort musik till både Lejonkungen och Billy Elliot, och det återstår att se om Djävulen bär Prada kan bli en lika stor succé.

“Det ska bli så spännande att omarbeta ‘Djävulen bär Prada’ till en musikal. Jag är ett stort fan av både boken och filmen och älskar modevärlden”, säger Elton John i ett pressmeddelande.

 

Källa: The Guardian & TT Nyhetsbyrå

Foto: REX

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!