Nöje

Dogge Doggelito öppnar upp om förlusten av hustrun i “Så mycket bättre”

Douglas León, även känd under artistnamnet Dogge Doggelito, berättade i lördagens avsnitt av “Så mycket bättre” om hur han förlorade sin fru i ung ålder. Han fick också en rörande hälsning från dottern Bianca.

Foto: TV4

I lördagens “Så mycket bättre” berättar Dogge Doggelito om hur hans fru hastigt gick bort i cancer, när han endast var 28 år gammal. “Vi gifte oss, köpte hus, fick barn. Sen blev hon sjuk i cancer. Jag kom hem från en spelning och hon sa ‘jag har tre månader kvar att leva'” berättar han i programmet. Paret hade då dottern Bianca som vid tillfället var två år gammal.

Ville fortsätta för dotterns skull

Han berättar att han blev deprimerad efter hennes död och att han inte ville ha kontakt med någon efter händelsen. “Jag kunde inte förstå hur livet bara kan försvinna så fort”, säger han. Men en vändning skulle komma när dottern Bianca blivit 3-4 år . “Jag körde henne till dagis varje dag, och hela vägen till dagis grät jag och hela vägen tillbaka. Men en dag säger min dotter: först är man ledsen och sen blir man glad”, berättar han. Då insåg han att han var tvungen att fortsätta leva för dotterns skull.

Dottern Bianca hyllar sin pappa i programmet

Under programmet visades även ett inslag där dottern Bianca hyllar sin pappa som blir uppenbart förvånad och glad. Hon berättar att han är både livlig och rolig att ha som pappa. “Jag skulle nog säga att vi är väldigt nära, vi har alltid varit nära. Jag har ju bara haft min pappa så länge jag minns i livet. Mycket av det jag och min pappa gått igenom tillsammans har gjort oss till två väldigt starka individer. Vi förstår oss på varandra på ett sätt som andra inte gör,” säger hon.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!