Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

HBO släpper dokumentär om Kim Kardashian och Kanye Wests skilsmässa

Under måndagen hade Kim vs. Kanye: The Divorce premiär på Discovery plus och HBO Max. I dokumentären får vi en unik inblick i en av världens mest uppmärksammade skilsmässor någonsin.

Foto: HBO Max

I februari 2021 ansökte Kim Kardashian om skilsmässa från Kanye West. Kardashian och West, som har fyra barn tillsammans, hade varit gifta sedan 2014 och betraktades då som ett av världens mest inflytelserika par.

En berättelse ur två perspektiv

Makarnas separation blev en utdragen historia. I november 2022 slutfördes skilsmässan, detta efter nära två år präglade av snåriga skilsmässoförhandlingar och offentliga draman. Nu har MAX släppt en dokumentär om processen: Kim vs. Kanye: The Divorce.

Dokumentären beskrivs som “en berättelse från insidan om skilsmässan mellan Kim Kardashian och Kanye West, avslöjad av de inblandade advokaterna och parets vänner. Berättad ur båda perspektiven undersöker den varför Kanye kämpade för att rädda äktenskapet och varför Kim var desperat att avsluta det”.

Dokumentären består av två delar. I den första delen får vi ta del av händelseförloppet utifrån Wests perspektiv, en berättelse som enligt HBO Max handlar om “det plågade geniet Kanye Wests kamp för att hålla ihop sitt äktenskap och sin familj under en två år lång bitter skilsmässa”.

Den andra delen handlar istället om Kims perspektiv – enligt samma streamingstjänst “sanningen om varför Kim Kardashian var tvungen att ta sig ur sitt äktenskap med den plågade rapparen Kanye”.

Kim vs. Kanye: The Divorce går att streama på HBO Max och Discovery plus. Se trailern nedan!

Kim vs. Kanye: The Divorce

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!