Nöje

Dolly Parton säger att Beyoncé har gjort en cover på en av hennes största hits

Det verkar som om Beyoncé är ett lika stort Dolly Parton-fan som resten av världen! Efter ett uttalande från countrystjärnan ser det nämligen ut som om Queen Beys senaste album innehåller en cover på en av hennes mest älskade låtar.

Foto: Instagram @beyonce

Vid det här laget är vi väl medvetna om att det inte finns något som Beyoncé inte kan göra – så när artisten gav sig in i countrygenren med låtarna “Texas Hold ‘Em” and “16 Carriages”, som släpptes i februari, kom det väl knappast som en överraskning för någon att hon genast gjorde historia som första svarta kvinna att toppa Billboards countrylista.

Dolly Parton om Beyconé: “Älskar henne”

Efter framgångarna med ovanstående låtar har Beyoncés kommande album – “Act II”, en uppföljare till “Renaissance” – blivit hett omdiskuterat online, och många av spekulationerna har handlat om huruvida Dolly Parton kommer spela en roll på skivan.

Nu har Parton själv uttalat sig om ämnet – och det tycks finnas fog för optimism för den som hoppats på ett samarbete:

“Jag tror att hon har spelat in ‘Jolene’ och jag tror att den förmodligen kommer vara med på hennes countryalbum, vilket jag är väldigt glad över”, sa hon nyligen i en intervju med Knox News.

“Drottningen av country” hade för övrigt endast gott att säga om Knowles själv:

“Jag älskar henne! Hon är en vacker tjej och en jättebra sångerska.”

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!