Nöje

Dolly Parton visar upp sitt riktiga hår i unik bild på Instagram

Dolly Parton har inte bara blivit känd för sin underbara röst och fantastiska låtar, utan även sin ikoniska stil. Det är ovanligt att se bilder på stjärnan utan peruk men i en bild på Instagram får vi en unik titt på hennes riktiga hår.

Foto: Instagram @dollyparton

Dolly Parton bestämde sig tidigt i sin karriär att hon ville ha en viss look, där hennes stora peruker spelade en viktig roll. I en intervju med Elle 2019 berättade musikikonen om sin förkärlek till peruker:

“Peruker är bara så praktiska. Jag är så upptagen, och har så många valmöjligheter. Jag har aldrig en dålig hårdag, och det är en bra grej.”

Parton har blivit så synonym med sina peruker att det inte finns många foton av henne utan dem, men i en bild som hon själv lagt upp på Instagram syns stjärnan med sitt naturliga hår. I sin bok Dolly Parton, Songteller: My Life in Lyrics bekräftar Parton dessutom att det är hennes egen hårman som syns på bilden:

“Ifall du undrar, ja, det där är mitt riktiga hår.”

Fick rådet att “tona ner” sin look

Idag är det svårt att föreställa sig Dolly Parton, som är en av världens bäst säljande artister genom tiderna, utan sin glamourösa stil. Men i april berättade Parton i podcasten WorkLife With Adam Grant att hon tidigt i sin karriär ofta fick rådet att tona ner sin look:

“Det råd som folk främst gav mig var att förändra mitt utseende. Att ha mindre uppseendeväckande hår. Och klädstil. Inte se så billig ut. Ingen skulle någonsin ta mig på allvar, sa de.”

Källor: Womans World, Showbiz Cheat Sheet, Celebrity Net Worth, ELLE

Foto: Instagram @dollyparton

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!